Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τρία παιχνίδια σήμερα για να κλείσει η οχτάδα
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τρία παιχνίδια σήμερα για να κλείσει η οχτάδα

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Τρία παιχνίδια σήμερα για να κλείσει η οχτάδα

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται η φάση των «16» του κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Το πρόγραμμα ανοίγει στις 15:00, όπου ο Ανθεστίων υποδέχεται τον ΑΟΤ στο Θραψανό. Η ομάδα του Γιώργου Βλατά, έχει το μυαλό της στην παραμονή στην κατηγορία, όμως θέλει την διάκριση στο κύπελλο και θα παλέψει για την υπέρβαση.

Από την άλλη ο ΑΟΤ που οδηγεί την κούρσα στην Α1 ΕΠΣΗ θέλει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται και θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση στους «8».

Στις 18:00 γίνονται δύο ακόμα σπουδαία παιχνίδια. Στον Ζαρό η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ποσειδώνα. Το ζευγάρι είναι αμφίρροπο με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται στην Α1 ΕΠΣΗ και να έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο στον Ζαρό είναι αποφασισμένοι για την πρόκριση.

Τέλος στο «Γ. Σκουρέλλου», η Χαραυγή αντιμετωπίζει τον ΠΑΝΟΜ. Η ομάδα του Δεληγιάννη έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα στην Β’ ΕΠΣΗ, ενω έχει βάλει στόχο την διάκριση στο κύπελλο και θα παλέψει για την πρόκριση.

Από την άλλη ο ΠΑΝΟΜ έχει τον πρώτο λόγο και θα επιδιώξει να αποδείξει το ρόλο του φαβορί (τους χωρίζουν δύο κατηγορίες) για να πάρει το εισιτήριο για τους 8 του κυπέλλου.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις