Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στον Βόλο: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη για 3.000 ευρώ
Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στον Βόλο: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη για 3.000 ευρώ

Νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στον Βόλο: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη για 3.000 ευρώ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Αποφασισμένος να πάρει το νόμο στα χέρια του φαίνεται οτι ήταν ο 50χρονος πατέρας και να σκοτώσει τον 32χρονο κουνιάδο του, που φέρεται πως βίαζε την κόρη του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όταν του αποκάλυψε η κόρη του τον εφιάλτη που βίωνε φέρεται να της είπε: «Θα τα κανονίσω εγώ». Την ίδια ώρα αλβανικά μέσα έδωσαν στην δημοσιότητα τη φωτογραφία του.

Ο δράστης που περνά σε λίγη ώρα την πόρτα του Ανακριτή ομολόγησε, ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον κουνιάδο του το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Φρόσως Παύλου αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Αίσθηση προκαλούν την ίδια ώρα τα λόγια της αδερφής του θύματος.

Η αδερφή του 33χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων: “Δεν ήξερα τίποτα… αυτός τα σκέπαζε όλα… Ούτε ήξερα τι έκανε στα κορίτσια…”.

Το “ματωμένο” ραντεβού

Ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης έμαθε τη φρίκη που έζησε για εννέα χρόνια η κόρη του, πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Βρεθήκανε στα “Αστέρια” Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο 50χρονος στην αστυνομία, την οποία ειδοποίησε ο ίδιος. “Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου”, φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν το πτώμα του άνδρα να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και ίχνη πυροβολισμού στο στήθος, ενώ δίπλα του υπήρχαν κομμάτια μονόκαννου τυφεκίου.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ertnews.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις