Μεσολόγγι: Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου - Στο κάδρο το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας
Μεσολόγγι: Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου - Στο κάδρο το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

Μεσολόγγι: Εξελίξεις με την εξαφάνιση του 31χρονου – Στο κάδρο το ενδεχόμενο ανθρωποκτονίας

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μπάμπη Κούτσικο ο οποίος εξαφανίστηκε στις 2 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι - Τα νέα στοιχεία

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Άλυτος παραμένει ο γρίφος της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος από τις 2 Ιανουαρίου δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τις Αρχές να βάζουν πλέον στο κάδρο των ερευνών και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Ήδη κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών τόσο από την Πάτρα όσο και από την Αθήνα βρίσκεται στο Μεσολόγγι και ερευνά τα στοιχεία, τα οποία μέχρι στιγμής έχουν όλα αντληθεί από τον τελευταίο άνθρωπο που τον είδε ζωντανό, τον 50χρονο κρεοπώλη να κρατείται από τις Αρχές.

Ο 50χρονος ήταν ο άνθρωπος που πήγε τον 31χρονο Μπάμπη σε συγκεκριμένη περιοχή για να τον αφήσει για κυνήγι, ωστόσο σύμφωνα με τους συγγενείς του αγνοούμενου όταν έφυγε από το σπίτι δεν φορούσε ρούχα παραλλαγής όπως συνήθιζε, αλλά καλά ρούχα.

Οι έμπειροι αξιωματούχοι έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το όχημα του 50χρονου αλλά και το μαχαίρι που είχε πάνω του (και για το οποίο κρατείται από τις Αρχές), ώστε να εντοπίσουν τυχόν γενετικό υλικό του 31χρονου.

Παράλληλα, το «έξυπνο» ρολόι που είχε ο Μπάμπης στο χέρι του ίσως είναι αυτό που θα αποκαλύψει και το πού βρίσκεται ο 31χρονος καθώς το στίγμα από το κινητό του έχει σταματήσει να εκπέμπει.

Για τον λόγο αυτό, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα ρίξει φως στις έρευνες τόσο για το πού βρίσκεται ο Μπάμπης αλλά και πού βρισκόταν ακριβώς την ώρα της εξαφάνισης ο 50χρονος.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις καταθέσεις από συγγενικά πρόσωπα του 31χρονου, με την πλειοψηφία τους να αναφέρει πως οι δυο άνδρες είχαν οικονομικές διαφορές, κάτι που αποδέχεται ο 50χρονος μεν, αλλά κάνει λόγο για οφειλές πολύ μικρότερου ύψους.

Εδώ εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του 31χρονου Μπάμπη

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μεσολόγγι καθώς οι έρευνες για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου συνεχίζονται για έκτη ημέρα.

Να σημειωθεί πως πιθανότατα σήμερα θα γίνει η άρση απορρήτου των κινητών τηλεφώνων, κάτι που δίνει τη δυνατότητα στις Αρχές να εντοπίσουν που βρισκόταν ο 50χρονος ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις