Πήρε το Κρητικό ντέρμπι η Επισκοπή επικρατώντας του ΠΟΑ
Πήρε το Κρητικό ντέρμπι η Επισκοπή επικρατώντας του ΠΟΑ

Πήρε το Κρητικό ντέρμπι η Επισκοπή επικρατώντας του ΠΟΑ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Η Επισκοπή ήταν η μεγάλη νικήτρια του κρητικού ντέρμπι, επικρατώντας του ΠΟΑ με 2-1 στο Ρέθυμνο. Διαμαρτυρίες για κάποιες διαιτητικές αποφάσεις από την ομάδα του Ατσαλένιου.

Πρώτη καλή στιγμή στιγμή στο 11′ με τον Μέμο να εκτελεί ένα κόρνερ, η μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, προβολή του Λουμπάκη, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13′ ο Καϊμακαμούδης έκανε τη κούρσα, πάτησε περιοχή, βρέθηκε απέναντι από τον Ψαρρά, όμως υπό ασφυκτική πίεση δεν μπόρεσε να εκτελέσει όπως ήθελε με αμυντικούς να διώχνουν σε κόρνερ.

Στο 14′ μετά από ακόμη μια στημένη φάση, ο Νύκταρης πήρε τη κεφαλιά, μπλόκαρε ο Ψαρράς. Στη συνέχεια, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με την Επισκοπή να κερδίζει μέτρα και να κερδίζει πέναλτι με τον Δωματά να ανατρέπεται, έχοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δωματάς, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ, με τον ΠΟΑ να διαμαρτύρεται νωρίτερα για την υπόδειξη.

Στο 36′ παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα στρώθηκε στον Χάιδο μέσα από τη περιοχή, όμως δεν έπιασε καλά το σουτ από καλό σημείο. Στο 45′ ο Κάμερον μπήκε από τα δεξιά, έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα, με τον ΠΟΑ να ξεκινάει καλύτερα, όσο περνούσε η ώρα η Επισκοπή ανέβασε την απόδοση της, έχοντας μάλιστα και χαμένο πέναλτι.

Στην επανάληψη, ο ΠΟΑ διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο 51′, από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ψαρράς έδιωξε πάνω σε αμυντικό του, με τον Νύκταρη να μπαίνει στην φάση να πέφτει στο έδαφος από παρέμβαση αμυντικού, όμως ο ρέφερι έδειξε «παίζεται». Στη συνέχεια χωρίς την μεγάλη φάση.

Η Επισκοπή βρήκε το γκολ, όταν από ένα μακρινό σουτ, ο Αμπατζής απέκρουσε, με τον Κάμερον να παίρνει το ριμπάουντ και να ανοίγει το σκορ στο 72′. Στο 75′ ο Ικεότσα δοκίμασε μια απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε εκτός. Στο 84′ Πανέμορφο γκολ από την Επισκοπή, με τον Λίμα να πασάρει στον σωστό χρόνο στον Μίχο, ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο και με συρτό σουτ έγραψε το 2-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κάμερον άγγιξε το 3-0.

Στη τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΟΑ με τρομερή ατομική ενέργεια του Ικεότσα, ο οποίος πήρε τη μπάλα από το κέντρο, πάτησε περιοχή έκανε το σουτ, μειώνοντας σε 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις