Δολοφονία 56χρονης στο Ρέθυμνο: « Η αδερφή μου ήθελε να χωρίσει»
Δολοφονία 56χρονης στο Ρέθυμνο: « Η αδερφή μου ήθελε να χωρίσει»

Δολοφονία 56χρονης στο Ρέθυμνο: « Η αδερφή μου ήθελε να χωρίσει»

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Συνεχίστηκε με καταθέσεις μαρτύρων νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο Μεικτό Ορκωτό δικαστήριο Χανίων η εκδίκαση της υπόθεση ανθρωποκτονίας μιας 56χρονης γυναίκας σε χωριό του Ρεθύμνου από τον σύζυγο της.

Το έγκλημα έγινε τον Ιούλιο του 2022 με τον σύζυγο του θύματος να της καταφέρνει 14 μαχαιριές στο σπίτι της οικογένειας.

Στη κατάθεση της η αδερφή του θύματος έκανε λόγο για καταπίεση του θύματος από τον δράστη ενώ ισχυρίστηκε ότι ο δράστης ζήλευε την 56χρονη και ήταν βίαιος.

Μάλιστα μεταξύ άλλων όπως ισχυρίστηκε η μάρτυρας, το θύμα της είχε μιλήσει για την πρώτη φορά που είχε φύγει από το σπίτι της λέγοντας της ότι ο σύζυγος της την είχε διώξει από το σπίτι χωρίς να της πει το λόγο.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της η μάρτυρας υποστήριξε ότι η αδερφή της ήταν αποφασισμένη ότι θα χωρίσει από τον δράστη.

Επιπλέον η αδερφή του θύματος υποστήριξε ότι πριν επιστρέψει η 56χρονη για δεύτερη φορά στο σπίτι, λίγο πριν γίνει το έγκλημα, προσπαθούσε μάταια να την αποτρέψει αλλά η ίδια επέμενε ενώ μεταξύ άλλων η μαρτυράς ισχυρίστηκε ότι δεν περίμενε ότι ο κατηγορούμενος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Για τους ισχυρισμούς της μάρτυρα σχετικά με το ότι ο κατηγορούμενος φερόταν με βία στο θύμα και ότι η 56χρονη τον φοβόταν οι συνήγοροι του κατά τη διάρκεια της εξέτασης της ισχυρίστηκαν ότι από άλλες καταθέσεις δεν φάνηκε κάτι τέτοιο.

Νωρίτερα πρώτος μάρτυρας για σήμερα κατέθεσε ένας από το αστυνομικούς που βρέθηκε στο τόπο του εγκλήματος περιέγραψε τον χώρο που αντίκρισαν μετά τη δολοφονία ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είχε σχηματιστεί μια λίμνη από αίμα» και ότι αίμα βρέθηκε να έχει λερώσει και αλλά σημεία της κουζίνας όπως και στις σκάλες του σπιτιού. Παράλληλα ανέφερε ότι κατά την έρευνα τους στο χώρο όπου έγινε το έγκλημα δεν βρέθηκαν ματωμένα ρούχα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις