Α1 ΕΠΣΗ: Έδειξε τα «δόντια» του το Τυμπάκι, επέστρεψε στις νίκες ο Ρωμανός!
Α1 ΕΠΣΗ: Έδειξε τα «δόντια» του το Τυμπάκι, επέστρεψε στις νίκες ο Ρωμανός!

Α1 ΕΠΣΗ: Έδειξε τα «δόντια» του το Τυμπάκι, επέστρεψε στις νίκες ο Ρωμανός!

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Πέντε παιχνίδια περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ με τον ΑΟ Τυμπακίου να παίρνει επιβλητική νίκη, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια σε Ελιά και Μοίρες.

Στην Τύλισο, το Τυμπάκι ήταν ασταμάτητο, καθώς επικράτησε 0-7 της ομώνυμης ομάδας, με την ομάδα του Νίκου Σουτζή να δείχνει τα «δόντια» της.

Στις Μοίρες, η ομάδα της ΑΕΜ έμεινε στο 1-1 με την Δαμάστα, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Αγριμάκη και τον Διακάκη να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στην Ελιά, ΑΕΚ και Ανθεστίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με την ομάδα του Θραψανού στο πρώτο μέρος να προηγούνται 0-2 χάρη σε γκολ των Σαϊτάκη-Φωτόπουλου, ενώ για την ΑΕΚ στην επανάληψη μείωσε ο Φρόκου και ισοφάρισε ο Ζηρδέλης.

Στον Μοχό, ο Ρωμανός κατάφερε να επικρατήσει 0-2, επιστρέφοντας στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα του τη περασμένη αγωνιστική απο τον ΑΟ Τυμπακίου. Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Εργοτέλης-Χερσόνησος (1-1).

Στα χθεσινά παιχνίδια, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πήρε η Μινωική, επικρατώντας του Ποσειδώνα με 0-3 στο Πανεπιστήμιο, πρώτη νίκη και για τον ΠΑΝΟΜ, επικρατώντας του Ρούβα με 1-0 στα Μάλια, οδηγώντας την ομάδα της Γέργερης στην πρώτη της ήττα. Ο Ηρόδοτος συνεχίζει με το απόλυτο, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 και έκανε το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις