Ηράκλειο: Τον μαχαίρωσε για… 5 ευρώ! – Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε 22χρονο

Στη σύλληψη ενός 23χρονου άνδρα Πακιστανικής καταγωγής προχώρησε η αστυνομία μετά από καταγγελία ότι προκάλεσε τραύματα στην πλάτη και στο αριστερό χέρι σε έναν επίσης 23χρονο άνδρα από την Τυνησία, με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Το άγριο περιστατικό σημειώθηκε στη Χερσόνησο Ηρακλείου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διαμένουν μετανάστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 22χρονος βγήκε από το δωμάτιό του εξοργισμένος, καθώς αντιλήφθηκε ότι έλειπαν 5 ευρώ που είχε φυλαγμένα.

Ο νεαρός από το Πακιστάν μετέβη σε διπλανό δωμάτιο όπου διαμένουν άλλοι μετανάστες μεταξύ των οποίων και ο νεαρός από το Λίβανο. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, ο νεαρός και οι συγκάτοικοί του κοιμούνταν. Στη συμπλοκή που ακολούθησε, ο 22χρονος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιβανέζο τραυματίζοντάς τον στην πλάτη και στον ώμο.

Ο Τυνήσιος τραυματίστηκε ελαφρά και δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο η ζωή του, ενώ ο Πακιστανός, ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται, οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις