Μαρία Βαρδιάμπαση: "Ευχαριστώ όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Παραμένω ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης…"

Σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ηρακλείου, Μαρία Βαρδιάμπαση, ευχαριστεί όσους την τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου και στέλνει το δικό της μήνυμα για το παρόν και το μέλλον της Κρήτης:

Oλοκληρώθηκε η επίσημη καταμέτρηση του συνόλου των ψήφων των υποψήφιων συνδυασμών των Περιφερειακών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο συνδυασμός μας “Για την Κρήτη μας, συνεχίζουμε” πρώτευσε και ο επικεφαλής μας κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα ανανεώσει την ήδη επιτυχημένη θητεία του ως Περιφερειάρχης.
Θα ήθελα, μάλιστα, να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα ψηφοδέλτιο με διακεκριμένους συνυποψηφίους που έχουν προσφέρει και θα προσφέρουν πολλά στον τόπο μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Κυρίως, όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας!
Ο αριθμός των 3.051 σταυρών που έλαβα ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για μένα, έχοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι βρέθηκα για πρώτη φορά στην προεκλογική αρένα με ό,τι εύκολο ή δύσκολο συνεπάγεται αυτό!
Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεκλεγμένους συμβούλους από όλους τους συνδυασμούς και να αναφέρω ότι προσωπικά θα παραμείνω ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης σε ό,τι αφορά το παρόν και το μέλλον του τόπου μας, της πανέμορφής μας Κρήτης!
Εις το επανιδείν!

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις