Μ. Καραμαλάκης: "Φέρνουμε στο προσκήνιο γειτονιές και κοινότητες"
Μ. Καραμαλάκης: "Φέρνουμε στο προσκήνιο γειτονιές και κοινότητες"

Μ. Καραμαλάκης: "Φέρνουμε στο προσκήνιο γειτονιές και κοινότητες"

Στα Καμίνια περιόδευσε ο Yποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από Yποψήφιους της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», συνεχίζοντας ακάθεκτος τις επισκέψεις και τις συναντήσεις με τους δημότες απ’ άκρη σε άκρη του Ηρακλείου.

Ο κ. Καραμαλάκης, άκουσε πολύ προσεκτικά κατοίκους και καταστηματάρχες που του ανέλυσαν διεξοδικά τα χρόνια προβλήματα της συνοικίας τους μεταξύ άλλων, την καθαριότητα, την έλλειψη πρασίνου, παιδικών χαρών και πάρκων.

Κατά την περιοδεία στις γειτονιές των Καμινίων, ο Μιχάλης Καραμαλάκης βρέθηκε και στην πλατεία της περιοχής, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους θαμώνες των καφενείων που τον καλωσόρισαν και παράλληλα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις εκλογές.

Μετά το πέρας της περιοδείας στην συνοικία των Καμινίων ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε:
«Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με μόνιμους κατοίκους αλλά και επιχειρηματίες των Καμινίων που μου εξέφρασαν τα παράπονά τους για την παραμέληση της περιοχής.

Τους υπόσχομαι προσωπικά. πως εφόσον μας δώσουν την ευκαιρία, η περιοχή θα αλλάξει όψη άμεσα. Στόχος μας, είναι με τη βοήθειά τους να επιλύσουμε τα χρόνια προβλήματα όσο πιο γρήγορα γίνεται ώστε να αποκτήσουν ένα καλύτερο επίπεδο ζωής και μια ευκολότερη καθημερινότητα. Με προτεραιότητα και προγραμματισμό στο έργο που παράγεται από τις υπηρεσίες του Δήμου φέρνουμε στο προσκήνιο τις Γειτονιές και τις Τοπικές Κοινότητες».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις