Σταύρος Αρναουτάκης: «Είμαστε η Εθνική Κρήτης – Για εμάς, ΒΟΑΚ είναι από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία»
Σταύρος Αρναουτάκης: «Είμαστε η Εθνική Κρήτης – Για εμάς, ΒΟΑΚ είναι από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία»

Σταύρος Αρναουτάκης: «Είμαστε η Εθνική Κρήτης – Για εμάς, ΒΟΑΚ είναι από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης και εκ νέου υποψήφιος, απόψε έδωσε το «σήμα» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ενώ κατά την άφιξή του έγινε υποδεκτός από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, που στηρίζουν την υποψηφιότητα, αντάλλαξε χειραψίες και ασπασμούς με υποψηφίους του ψηφοδελτίου του αλλά και κόσμο.

Ο Περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Στ. Αρναουτάκης, παίρνοντας το λόγο, τόνισε ότι «η Κρήτη εισέρχεται στη νέα εποχή με μεγάλες αξιώσεις».

«Ο τόπος δεν είναι μόνο ο χώρος. Η Κρήτη είναι ο αυτονόητος σκοπός της ύπαρξής μας» – είπε ο κ. Αρναουτάκης, ο οποίος έκανε αναφορά και στα πεπραγμένα: «Βάλαμε το νησί σε πορεία ανασχηματισμού», είπε, σημειώνοντας ότι ως το 2030 θα έχουν τελειώσει όλα τα μεγάλα έργα που σχεδιάστηκαν.

«Έχουμε στόχους, φέρνουμε αποτελέσματα» τόνισε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας «το έργο μας αναγνωρίστηκε από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις και τα ευρωπαϊκά όργανα». Ο ίδιος δεσμεύτηκε για το μέλλον, λέγοντας «θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, με διαφάνεια, ειλικρίνεια, σεβασμό».

«Είμαστε η Εθνική Κρήτης»

Ανατρέχοντας στην αντίστοιχη συγκέντρωση πριν από 4 χρόνια, ο Περιφερειάρχης θυμήθηκε: «Λέγαμε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ευχαριστώ όλους τους συμβούλους και συνεργάτες για τη συνεργασία, τη συναίνεση και την ταπεινότητα».

Ειδική αναφορά έκανε στην Εκκλησία της Κρήτης, ενώ απευθυνόμενος στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο, υπογράμμισε: «Μαζί, Σεβασμιότατε, στηρίξαμε τους ανθρώπους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».

«Είμαστε η Εθνική Κρήτης» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης, «δείχνοντας» τον υπερκομματικό χαρακτήρα του ψηφοδελτίου που στόχο έχει το όφελος για την Κρήτη.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «δυναμική παρέμβαση εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις, προκειμένου να έχει η Κρήτη μια δυναμική φωνή και να είναι πιο ισχυρή Αυτοδιοίκηση». «Βάλαμε το στέρεο έδαφος για να χτίσουμε την Κρήτη του 2030, αξιοποιήσαμε στο έπακρο τους ευρωπαϊκούς πόρους» – πρόσθεσε.

Μιλώντας για το τουριστικό προϊόν, ο Περιφερειάρχης ανέφερε «κάναμε όσα χρειάζονταν για τον Τουρισμό που δεν έγιναν σε καμιά άλλη Περιφέρεια».

Αναφορά έκανε και στις φυσικές καταστροφές αλλά και τις υποδομές, λέγοντας: «Διεκδικήσαμε και πήραμε 100 εκ. ευρώ για τις καταστροφές που έγιναν το 2019 με την καταστροφή της Γέφυρας του Κερίτη. Μας πλήγωσαν αυτά τα γεγονότα αλλά κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μην τα ξαναζήσουμε».

Ο κ. Αρναουτάκης, μιλώντας για αναγκαίες και σύγχρονες υποδομές, ανέφερε ότι μέσα στον Οκτώβριο ξεκινάει η κατασκευή του οδικού τμήματος από τη Νεάπολη ως τη Χερσόνησο. «Για εμάς, ΒΟΑΚ είναι από την Κίσσαμο μέχρι τη Σητεία» τόνισε εμφατικά!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή zarpanews.gr
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις