Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης
Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης

Συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας», ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Μιχάλης Καραμαλάκης, επισκέφθηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου. Μάλιστα, συνομίλησε τόσο με τον Αρχαιοφύλακα του Μουσείου κ. Αποστολάκη Γιάννη, όσο και με εργαζομένους, από όλες τις ειδικότητες όπως αρχαιολόγους, συντηρητές, φυλακτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο μουσείο ο Μιχάλης Καραμαλάκης άκουσε τους προβληματισμούς αλλά και τις προτάσεις στο πλαίσιο της συζήτησης που είχε με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Αρχαιολογικού Μουσείου, που αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα στην Ελλάδα και ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη.

Αφότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση, ο Υποψήφιος Δήμαρχος, δήλωσε:

«Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου και που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, δίνουν κάθε μέρα τον καλύτερό τους εαυτό για τη διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Για τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», η προστασία, η διατήρηση και η ανάδειξη της του «πολιτισμού», είναι πολύ σημαντική. Επιπροσθέτως, δε θα πρέπει να ξεχνάμε πως η πολιτιστική μας κληρονομιάς, μετατρέπεται άμεσα σε όφελος για την ευρύτερη τοπική κοινωνία, την εκπαίδευση, τον εμπορικό κόσμο και προπαντός, τη βιομηχανία του τουρισμού».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις