Στην παράταξή "Τολμάμε Μαζί" και ο Ηρακλής Τυράκης
Στην παράταξή "Τολμάμε Μαζί" και ο Ηρακλής Τυράκης

Στην παράταξή "Τολμάμε Μαζί" και ο Ηρακλής Τυράκης

Ο κύριος Ηρακλής Τυράκης είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της αυτοδιοίκησης.

Έχει καταγωγή από το Πέρι και είναι μόνιμος κάτοικος Καπαριανών. Παντρεμένος με την κυρία Ευγενία Διαμαντή, εκπαιδευτικό και διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Γαλιάς, έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Επιτυχημένος επαγγελματίας, πρώην εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων και στην επίλυση τεχνικών προβλημάτων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τουρισμό έχοντας επενδύσει επιχειρηματικά σε αυτό τον τομέα. Είναι ένας έμπειρος επαγγελματίας που γνωρίζει καλά τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας. Στο παρελθόν έχει διατελέσει μέλος του δ.σ. στην Ένωση Μεσσαράς αλλά και ενεργό μέλος σε διάφορα συλλογικά όργανα, σε επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Ο κύριος Τυράκης, είναι ένας άνθρωπος με ισχυρή θέληση και αποφασιστικότητα και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να εργαστεί για το καλό του τόπου.

Έχω τη γνώση και τη θέληση να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας

Συμπορεύομαι με το Δήμαρχο Φαιστού και επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί" και θέλω να βοηθήσω στο όραμα που έχει αναπτύξει ο δήμαρχος για την περιοχή και να βάλω και εγώ το προσωπικό μου λιθαράκι και τις ιδέες μου για να συνδράμω όσο το δυνατόν περισσότερο για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού.
Έχω τη γνώση και τη θέληση να αντιμετωπίσω τα προβλήματα της καθημερινότητας και μέσα από ενέργειες και δράσεις να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων των κατοίκων της περιοχής.

Η λειτουργικότητα και η εξυπηρέτηση στην καθημερινότητα των κατοίκων είναι βασικές προϋποθέσεις για μία ποιοτική ζωή. Οι κάτοικοι ενός Δήμου που λειτουργεί αποτελεσματικά και εξυπηρετεί τις ανάγκες τους ,μπορούν να ζήσουν μια πιο ευχάριστη και άνετη ζωή. Αυτά θεωρώ πρωτεύοντα θέματα, κατά την προσωπική μου άποψη και θα δουλέψω σκληρά εστιάζοντας στη βελτίωση τους.
Επίσης, είναι πρώτιστης ανάγκης να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας και προστασίας στους πολίτες, όπως για παράδειγμα η σωστή συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, η εύκολη πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρίες, η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών καθαριότητας. Για εμένα προσωπικά η ασφαλής διαβίωση των πολιτών είναι στην κορυφή της λίστας για έναν τόπο που θέλει να αναπτυχθεί και να ευημερήσει.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και τα αθλητικά δρώμενα στην ευρύτερη περιοχή και ως αθλητής αλλά και ως παράγοντας, θεωρώ ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερα κίνητρα στα παιδιά για να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός είναι ιδεώδες και μέσα από αυτόν εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, πειθαρχημένοι, με ομαδικότητα, συνεργασία και αυτοπεποίθηση.

Συνεπώς θα δώσω μεγάλη βαρύτητα στη δημιουργία αλλά και τη συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Για όλα τα παραπάνω έχουν γίνει σχετικές συζητήσεις με τον κύριο Νικολιδάκη και αποτελούν κοινούς στόχους στην υλοποίηση του νέου προγράμματος για να κάνουμε το δήμο μας πρότυπο ανάπτυξης και πολιτισμού!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις