Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευγενία Τσατσάκη δώρισε βιβλία για την δημιουργία βιβλιοθήκης στο Τσαλικάκι
Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευγενία Τσατσάκη δώρισε βιβλία για την δημιουργία βιβλιοθήκης στο Τσαλικάκι

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Ευγενία Τσατσάκη δώρισε βιβλία για την δημιουργία βιβλιοθήκης στο Τσαλικάκι

Σε μια ευγενική δωρεά προχώρησε την Τρίτη 29 Αυγούστου 2023, η κ. Ευγενία Τσατσάκη, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Ηρακλείου με την παράταξη «Για την Κρήτη μας» του Σταύρου Αρναουτάκη, δείχνοντας έμπρακτα την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για το κοινωνικό σύνολο.

Η κ. Ευγενία Τσατσάκη αναγνωρίζοντας την επιθυμία και τις ανάγκες του Συλλόγου Γυναικών ‘Μαλβαζία’ του Δήμου Μαλεβιζίου για την δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στο Τσαλικάκι που θα απευθύνεται σε όλους αλλά κυρίως στα παιδιά και στους νέους, πρόσφερε αρκετά βιβλία βάζοντας έτσι το δικό της λιθαράκι στην όλη προσπάθεια γνώσης, παιδείας και πολιτισμού.

«Είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην υπέροχη αυτή προσπάθεια του Συλλόγου Γυναικών ‘Μαλβαζία’, σε μια περιοχή η οποία έχει ανάγκη στήριξης. Δωρίσαμε βιβλία, ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά, προκειμένου να τους δώσουμε λίγο ουρανό. Να τα πάρουμε από τις οθόνες και να τα βοηθήσουμε ώστε να μπορούν να ονειρεύονται. Αν λοιπόν θέλουμε και ονειρευόμαστε μια ελεύθερη, δίκαιη και πολιτικά βιώσιμη κοινωνία, τότε ναι, χαρίζουμε ακόμα περισσότερα βιβλία» τόνισε η κ. Τσατσάκη, απευθύνοντας έτσι το δικό της μήνυμα.

Ο Σύλλογος Συλλόγου Γυναικών ‘Μαλβαζία’ συμπληρώνει 12 χρόνια ύπαρξης, με τα μέλη του όλα αυτό το διάστημα, να έχουν προχωρήσει σε πάρα πολύ σημαντικές δράσεις, θέλοντας να βοηθήσουν το τόπο και τους κατοίκους του.

Όπως τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών ‘Μαλβαζία’, του Δήμου Μαλεβιζίου, Ευγενία Μαζαράκη, «έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί η δανειστική βιβλιοθήκη στο Τσαλικάκι και η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη. Χρειαζόμαστε όμως αρκετή βοήθεια … Η κ. Τσατσάκη, υποψήφια με τον κ. Αρναουτάκη, μας βοηθάει με το έργο της καθώς μας έχει φέρει πάρα πολλά βιβλία προκειμένου να καταφέρουμε να γεμίσουμε τη βιβλιοθήκη που επιθυμούμε να φτιάξουμε». Ωστόσο όπως σημείωσε η κ. Μαραζάκη «οι ανάγκες δεν σταματούν καθώς για να μπορέσει η βιβλιοθήκη να λειτουργήσει, χρειαζόμαστε μεγάλη ποσότητα βιβλίων, όπως και υπολογιστές».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις