Υποψήφια η Στεργιανή Τσάντου-Γιγουρτσή με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»
Υποψήφια η Στεργιανή Τσάντου-Γιγουρτσή με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Υποψήφια η Στεργιανή Τσάντου-Γιγουρτσή με την παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας»

Μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη θα πορευθεί η επιχειρηματίας Στεργιανή Τσάντου-Γιγουρτσή στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ίδια στο πλαίσιο της συνάντησής της με τον κ. Καραμαλάκη στάθηκε στο κοινό όραμα και αίσθημα προσφοράς στο Δήμο Ηρακλείου και τους πολίτες.

Η κ. Τσάντου-Γιγουρτσή προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να βρεθώ στο πλάι του για  να συμμετέχω κι εγώ στο όραμα του και στον αγώνα του για την πόλη μας. Κοινή προσπάθεια όλων όσοι συμμετέχουμε
με τον κ. Καραμαλάκη είναι να γίνει το Ηράκλειο μια πόλη που θα κάνει τον πολίτη να θέλει να την «περπατήσει», να την εξερευνήσει, να την «χαρεί»
και να τη ζήσει!

Μια πόλη ζωντανή με ανεπτυγμένο αστικό ιστό, μια πόληπου να σφύζει από επιχειρήσεις, που θα προσελκύει τον κάθε επισκέπτη της να την επισκεφτεί ξανά και ξανά. Με σεβασμό πάντα και αγάπη για το περιβάλλον, με ανάδειξη των ιστορικών και θρησκευτικών μνημείων, με προβολή και συντήρηση των αρχαιολογικών μας σημείων που είναι στολίδια σε όλη την υφήλιο, με ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Αυτό το όραμα του κ. Καραμαλάκη είναι κοινό και γι' αυτό με μεγάλη χαρά συμπορεύομαι μαζί του. Το οφείλουμε στα παιδιά μας, το οφείλουμε σε εμάς!».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις