Με δυνατές Υποψηφιότητες στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του ο Μανώλης Φραγκάκης
Με δυνατές Υποψηφιότητες στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του ο Μανώλης Φραγκάκης

Με δυνατές Υποψηφιότητες στελεχώνει το ψηφοδέλτιό του ο Μανώλης Φραγκάκης

Με μία ανοικτή επιστολή προς του Δημότες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας  ανακοινώνει τους πρώτους πενήντα Υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους  ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Αγαπητές Συνδημότισσες και αγαπητοί Συνδημότες, Φίλες και Φίλοι,

Πετύχαμε πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια. Αλλάξαμε λειτουργίες και προσανατολισμό στο Δήμο μας. Πρακτικές και νοοτροπίες που μας ταλαιπωρούσαν πολύ. Δεν ήταν λίγα όλα όσα χρειάστηκε να ξεπεράσουμε. Ούτε λίγα, ούτε μικρά. Διαχειριστήκαμε το μεγαλύτερο σεισμικό φαινόμενο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, ήρθαμε αντιμέτωποι με την παγκόσμιας διαστάσεων πολυεπίπεδη κρίση του κορωνοϊού, ενώ ταυτόχρονα έπρεπε να εντάξουμε στο σχεδιασμό μας το πολύ μεγάλο, για τα χωρικά δεδομένα μας, έργο του διεθνή αερολιμένα Ηρακλείου.

Σταθήκαμε όρθιοι και καταφέραμε να διαχειριστούμε με επιτυχία όλα τα παραπάνω αλλά και, μέσα στο κλίμα αυτό, να εξελίξουμε στο μέγιστο βαθμό το έργο που είχαμε προαναγγείλει. Σταθήκαμε και τα καταφέραμε, γιατί είχαμε στο μυαλό μας το στόχο για τον οποίο είχαμε βάλει πλώρη πριν μερικά χρόνια. Την αξιοβίωτη καθημερινότητα για τους ανθρώπους του τόπου μας, το μέλλον της νέας γενιάς που θέλει και μπορεί να δημιουργήσει στον τόπο μας, την προσβασιμότητα του Δήμου μας για τους επισκέπτες και τους χρήστες του. Προχωρήσαμε μπροστά πιστεύοντας ότι αν δεν εκσυγχρονίσουμε το Δήμο μας, αν δεν εξορθολογίσουμε τα οικονομικά του, αν δεν διασφαλίσουμε την οικιστική και πολεοδομική του οργάνωση, αν δε βάλουμε την προστασία του περιβάλλοντος στο ίδιο επίπεδο με την ανάπτυξη, τότε δε θα έχουμε καταφέρει τίποτα παρά εφήμερες νίκες. Στην ιστοσελίδα του Δήμου μας μπορείτε να δείτε αναλυτικά στον Απολογισμό το έργο μας https://minoapediadas.gr/wp-content/uploads/2023/01/Apologismos-Minoa-Pediadas-32selido-tel-1.pdf και στο You Tube μπορείτε να δείτε μερικά από τα έργα μας https://www.youtube.com/watch?v=mPvY_ylTBZU.

Πάνω από όλα όμως πετύχαμε τους στόχους μας γιατί πετύχαμε συνέργειες με εσάς, με τους δημότες μας. Ήμασταν δίπλα σας, ακούγαμε, αναλύαμε και πραγματώναμε τις προτάσεις σας. Είχαμε τις πόρτες ανοιχτές σε κάθε ανησυχία, προβληματισμό αλλά και σε λύσεις που είχατε να προτείνετε. Ήμασταν εδώ, ζούσαμε εδώ, εργαζόμασταν εδώ. Μας μάθατε και σας μάθαμε, ανταλλάξαμε ιδέες, σφίξαμε τα χέρια, ήρθαμε και σε εντάσεις, κάναμε και λάθη – όπως κάνουν όλοι όσοι δημιουργούν – μα κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι οι όποιες αστοχίες ή παραλείψεις “λέρωσαν τα χέρια μας”. Με  εργατικότητα, με όραμα, με μεθοδικότητα και πίστη ότι λειτουργούμε για το κοινό καλό εμείς συνεχίζουμε.

Εξάλλου, σήμερα, σε έναν κόσμο μεγάλων προκλήσεων και απρόβλεπτων εξελίξεων οι τοπικές κοινωνίες παραπάνω από ηγέτες χρειάζονται συνθέτες.

Σε αυτό το πνεύμα πάνω, της σύνθεσης, της συνέργειας αλλά και της καινοτομίας, συνεχίζουμε.

Με χέρια καθαρά, με εντιμότητα, με διάθεση, όχι να πληρώσουμε χρέη προς τρίτους αλλά να εκπληρώσουμε το χρέος μας προς τα παιδιά μας, με διάθεση να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά όπως μάθαμε στη ζωή μας, στις επιχειρήσεις μας, στην τοπική μας κοινωνία, στην ενασχόλησή μας με τα κοινά, στο πεδίο της καθημερινότητας με όραμα, αποφασιστικότητα, μα πάνω από όλα με αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Εμείς

οι ενεργοί πολίτες που νοιαζόμαστε για τον τόπο μας ξεκινάμε για να πάμε το Δήμο μας ακόμη πιο Μπροστά,  προχωράμε Μπροστά, μαζί, για το Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Συνεργαζόμαστε, με κάθε γενιά αυτού του τόπου, κάθε συμπολίτισσα και συμπολίτη μας που αγωνιά για την ευρύτερη γειτονιά μας, κάθε επαγγελματία, συνταξιούχο, υπάλληλο, άνεργο κι άνεργη, κάθε αγρότη, κτηνοτρόφο, κάθε παραγωγό κι επιστήμονα που θέλει να δει τη ζωή του να βελτιώνεται στο Δήμο μας

Με μόνο μας μέλημα

Να συνεχίσουμε ένα ευρύτατο πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής βιώσιμων, περιβαλλοντικά φιλικών, αναπτυξιακών έργων, με ακόμη μεγαλύτερη στόχευση σε έργα ενέργειας που θα δουλεύουν για όλους και δίκαιης πολεοδόμησης

Να συνεχίσουμε το μετασχηματισμό του Δήμου μας σε έναν οργανισμό φιλικό προς τον πολίτη σε διαδικασίες κι επικοινωνία

Να συνεχίσουμε τις επενδύσεις σε ένα δημοτικό σύστημα που θα νοιάζεται για τους πολίτες με ενίσχυση δομών κοινωνικής πρόνοιας και παιδείας

Να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να αρθούν όλες οι συνέπειες του μεγάλου σεισμού, που δυστυχώς, παρ όλες τις πιέσεις μας, το κεντρικό κράτος ακόμη δεν έχει αποκαταστήσει

Να συνεχίσουμε δίνοντας έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας, στη βιωσιμότητα της αγροτικής παραγωγής, στην ενίσχυση της μεταποίησης, στην ανάπτυξη του τουρισμού, στην προώθηση της επιχειρηματικότητας.

Να συνεχίσουμε την πορεία μας για έναν Δήμο συνεργειών μεταξύ των παραγωγικών τομέων, μεταξύ των δημοτικών κέντρων, μεταξύ των πολιτών, μεταξύ των επαγγελματικών κατηγοριών αλλά και μεταξύ των μονάδων και των ομάδων πολιτισμού, μεταξύ αυτών των καθημερινών ανθρώπων των χωριών μας!

 

Συνεχίζουμε, πιο δυνατοί, έχοντας την πίστη μας ότι όταν οι άνθρωποι συνεργάζονται ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος για όλους. Σας Ευχαριστώ!

Με εκτίμηση

Μανώλης Φραγκάκης

Υποψήφιος Δήμαρχος

Οι πρώτοι πενήντα Υποψήφιοι μας είναι:

 

ΑΔΑΜΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ

ΑΚΑΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΑΠΑΛΑΚΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΡΑΒΙΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΑΣΒΕΣΤΑ – ΠΡΟΖΥΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΒΕΛΙΒΑΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΒΕΡΙΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΓΕΡΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ

ΓΙΑΜΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ – ΠΛΕΥΡΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ

ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΑΣΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΚΑΣΣΑΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ

ΚΛΗΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΚΟΥΤΡΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΚΡΙΘΙΝΑΚΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΛΑΜΠΡΑΚΗ – ΓΙΑΠΙΤΖΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΑΚΡΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΑΝΙΑΔΑΚΗ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΜΑΝΟΥΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΕΛΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΜΟΥΡΤΖΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΙΤΖΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΝΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ – ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΡΙΣΤΥ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΙΑΧΟΥ – ΧΟΥΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΚΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΠΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΖΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΣΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΦΤΥΛΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΦΤΥΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΧΑΤΖΑΚΗ – ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις