Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου επισκέφθηκε ο Δημήτρης Πιτσικάκης
Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου επισκέφθηκε ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Το Δημοτικό Γυμναστήριο Μαλεβιζίου επισκέφθηκε ο Δημήτρης Πιτσικάκης

Το δημοτικό γυμναστήριο που εδρεύει στο Γάζι, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβιζίου, Δημήτρης Πιτσικάκης.

Ο κ. Πιτσικάκης που συνοδευόταν από τους υποψήφιους, Νίκο Ανδρουλάκη, Όλγα – Λινά Κουκιαδάκη, Γιάννη Λαδουκάκη, Μαρία Μιχαλάκη, Γιώργο Μυρθιανό, Βαγγέλη Τσαγκαράκη και Γιάννη Χρηστάκη, ενημερώθηκε από τους γυμναστές, τόσο για τη λειτουργία του γυμναστηρίου όσο και για τα προβλήματα του.

Η καλύτερη λειτουργία του γυμναστηρίου, οι προσλήψεις προσωπικού, που θα επιτρέψουν αυτό να είναι ανοικτό περισσότερες ώρες και να εκτελούνται περισσότερα ομαδικά προγράμματα, είναι ορισμένα από τα θέματα από αυτά που τέθηκαν.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συζήτησης και η ανάγκη εξεύρεσης ενός μεγαλύτερου χώρου. Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη για την πρόσληψη προσωπικού για την καθαριότητα.

Το δημοτικό γυμναστήριο τόσο καιρό έπρεπε να έχει φροντιστεί και να προβλεφθούν οι αναγκαίες προσλήψεις αλλά και όσα ζητήματα σχετίζονται με τον εξοπλισμό.

Η διοίκηση Μποκέα δεν έκανε τις ενέργειες που έπρεπε ώστε να ενταχθεί σε πρόγραμμα προσλήψεων γυμναστών χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπως έπραξαν γειτονικοί μας δήμοι με αποτέλεσμα ο δήμος μας να μην έχει προσλάβει τους συμβασιούχους που θα μπορούσε από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα το δημοτικό γυμναστήριο να παραμένει κλειστό κάποιες αρκετές ώρες λόγω έλλειψης προσωπικού.

Η Συνεργασία Ευθύνης, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμά της σε αυτόν τον τομέα και στοχεύει:

– Στην υλοποίηση προγραμμάτων πολιτισμού και αθλητισμού για όλους

– Κάρτα αθλούμενου στον Δήμο Μαλεβιζίου, ενδεικτικά με την οποία οι δημότες θα έχουν πρόσβαση στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις με μειωμένο ή/ και μηδενικό αντίτιμο

– Αναβάθμιση / εκσυγχρονισμός αθλητικών υποδομών, εγκαταστάσεων και δημιουργία νέων σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου

– Δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων με άμεση πρόσβαση και δυνατότητα αξιοποίησης από ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες

– Αθλητικές διοργανώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες

– Υποστήριξη διαδημοτικών αθλητικών διοργανώσεων

– Υποστήριξη τοπικών αθλητικών οργανισμών και σωματείων

– Ανάπτυξη εφαρμογών και ψηφιακών υπηρεσιών διαχείρισης αθλητικών υποδομών και προγραμμάτων για όλη την επικράτεια του Δήμου

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις