Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη και ο Κωνσταντίνος Μαυρογιαννάκης
Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη και ο Κωνσταντίνος Μαυρογιαννάκης

Στο πλευρό του Γρ. Νικολιδάκη και ο Κωνσταντίνος Μαυρογιαννάκης

Υποψήφιος με την παράταξη «Τολμάμε Μαζί» του Υποψήφιου και νυν Δήμαρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυρογιαννάκης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο κ. Μαυρογιαννάκης Κωνσταντίνος, "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη μας!

Ένας νέος άνθρωπος, εργατικός, κοινωνικά αποδεκτός και με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του.

Τον καλωσορίζουμε στον κοινό μας αγώνα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο κ. Μαυρογιαννάκης είναι στρατιωτικός, ανθυπασπιστής Στρατού Ξηράς στη Μονάδα 699 στον Ξηρόκαμπο ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης καθώς διατηρεί με την οικογένειά του επιχείρηση στο Κλήμα.

Ως πατέρας είναι δραστήριος, με ενεργή πάντα συμμετοχή στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και τα τελευταία χρόνια προσφέρει στα κοινά ως μέλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλήματος. Πολύ εργατικός και με συνέπεια, προσπαθεί για την ανάπτυξη και την πρόοδο του χωριού του, ενδιαφέρεται για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, ενώ έχει σε προτεραιότητα θέματα πολιτισμού και καθαριότητας. Εκφράζει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη καθώς όπως τονίζει, η Δημοτική Αρχή έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Φαιστού αλλά και τη λειτουργία των υπηρεσιών του. Ήδη, στο χωριό Κλήμα έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις, έχει εγκριθεί το πρόγραμμα του βιολογικού, ενώ πρόσφατα ο Δήμος Φαιστού παραχώρησε δύο αίθουσες-οικίσκους στον πολιτιστικό σύλλογο για τις ανάγκες του συλλόγου. Οι αίθουσες τοποθετήθηκαν στην είσοδο του χωριού, δίνοντας μία καλαίσθητη εικόνα πέρα από τη χρησιμότητά τους.

Εκκρεμούν ακόμη αρκετά έργα τα οποία θέλουν τρέξιμο για να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, για αυτό όπως δηλώνει ο ίδιος, θέτει υποψηφιότητα, ώστε να βοηθήσει και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορεί στο χωριό του. "Στηρίζω το Δήμαρχο με κάθε μου δύναμη για να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία μας και τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας. Περιμένω τη στήριξη των συμπολιτών μου και δεσμεύομαι ότι θα ασχοληθώ τίμια και ενεργά για το καλό του τόπου μου".

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις