Γ. Βαρουφάκης από Ηράκλειο Κρήτης: Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ, έτσι μας έχει διδάξει η Αριστερά
Γ. Βαρουφάκης από Ηράκλειο Κρήτης: Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ, έτσι μας έχει διδάξει η Αριστερά

Γ. Βαρουφάκης από Ηράκλειο Κρήτης: Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ, έτσι μας έχει διδάξει η Αριστερά

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στο Ηράκλειο της Κρήτης πραγματοποιήθηκε προεκλογική εκδήλωση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη παρουσία του Επικεφαλής, Γιάνη Βαρουφάκη και του υποψηφίου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Ψαραντώνη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο Ηράκλειο της Κρήτης με το ΜέΡΑ25 Μάριος Διονέλλης, ο οποίος ανέφερε πως αξίζει αυτή η φωνή να είναι στη Βουλή, “θα τα καταφέρουμε, είναι στο χέρι μας”. “Υπάρχει εναλλακτική και γι’ αυτή θα παλεύουμε μέχρι την τελευταία μας ρανίδα” επισήμανε ο Μάριος Διονέλλης.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η Νάντια Βαλαβάνη υποψήφια στην τελευταία, τιμητική θέση του ψηφοδελτίου του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στο Ηράκλειο της Κρήτης. “Αγωνιζόμαστε ως συνεργασία σχεδόν όλων όσων το 2015 σεβάστηκαν την απόφαση του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα και καταψήφισαν το 3ο μνημόνιο” ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Βαλαβάνη.

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής στο ψηφοδελτίου του Βορείου Τομέα Αθηνών με το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Κλέων Γρηγοριάδης, αναφέρθηκε στους αγώνες που έδωσε το ΜέΡΑ25 τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ενάντια στην Μητσοτάκης Α.Ε. και τα εγκλήματα της σε βάρος του ελληνικού λαού και υπέρ των γνωστών και μη εξαιρετέων ολιγαρχών.

Τέλος, ο Επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, ανέφερε πως παλεύουμε μια πραγματική αγωνιστική αριστερά που αλλάξει την κοινωνία. “Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ, έτσι μας έχει διδάξει η Αριστερά, όσες ήττες κι αν έχει υποστεί” τόνισε ο Γιάνης Βαρουφάκης και συμπλήρωσε πως για πρώτη φορά ξέρουμε τι Κυβέρνηση θα έχουμε στις επόμενες εκλογές, αλλά δεν ξέρουμε τι Αντιπολίτευση θα υπάρχει και για να υπάρχει πραγματικά αντιπολίτευση στην επόμενη Βουλή, στις 25, ΜέΡΑ25.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στην εκδήλωση και στην απουσία του εκλιπόντος συντρόφου Ηρακλιώτη δικηγόρου Πέτρου Μηλιαράκη.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις