Πυροβολισμοί στον Έβρο - Μαροκινός λέει ότι οι Τούρκοι άνοιξαν πυρ εναντίον του
Πυροβολισμοί στον Έβρο - Μαροκινός λέει ότι οι Τούρκοι άνοιξαν πυρ εναντίον του

Πυροβολισμοί στον Έβρο – Μαροκινός λέει ότι οι Τούρκοι άνοιξαν πυρ εναντίον του

Τούρκοι άνοιξαν πυρ εναντίον μεταναστών που επέβαιναν σε βάρκα στον Έβρο, όπως καταγγέλλει ένας Μαροκινός, ο οποίος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Διδυμότειχου.

Όπως ανέφερε, οι Τούρκοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους, καθώς στη βάρκα επέβαιναν τρία άτομα.

Το συμβάν έγινε κοντά στο Σουφλί. Οι ελληνικές αρχές παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες κατόρθωσαν να διαφύγουν από τους διώκτες τους στον ποταμό Έβρο.

Εκατοντάδες μετανάστες περιμένουν στην τουρκική πλευρά

Σημειώνεται ότι περίπου 200 μετανάστες παραμένουν στον Έβρο, προσπαθώντας να περάσουν προς την ελληνική πλευρά των συνόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, χθες, από τις ελληνικές αρχές διαπιστώθηκε ότι μέλη των τουρκικών δυνάμεων σε βάρκες προσέγγισαν στο σημείο όπου βρίσκονται οι μετανάστες και με μεγάφωνα τους κάλεσαν να επιβιβαστούν σε αυτές, με σκοπό, όπως φαίνεται και χωρίς να είναι δεδομένο, να τους επιστρέψουν στα ενδότερα.

Κάποιοι μετανάστες επιβιβάστηκαν στις βάρκες.

Τις τελευταίες ημέρες στον Έβρο από ελληνικής πλευράς έχει αναπτυχθεί πολύ ισχυρή δύναμη αστυνομική και στρατιωτική δύναμη, ειδικά στα σημεία που δεν προστατεύονται από φράχτη, όπως είναι και το συγκεκριμένο με τους εκατοντάδες μετανάστες που περιμένουν να περάσουν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις