Εκλογές 2023 - Μιχάλης Αεράκης: «Επειγόντως "Σασμός" στα μικρά κόμματα, πρέπει να τα βρείτε»
Εκλογές 2023 - Μιχάλης Αεράκης: «Επειγόντως "Σασμός" στα μικρά κόμματα, πρέπει να τα βρείτε»

Εκλογές 2023 – Μιχάλης Αεράκης: «Επειγόντως "Σασμός" στα μικρά κόμματα, πρέπει να τα βρείτε»

«Η ΝΔ οφείλει και πρέπει να είναι εντάξει με τις εξαγγελίες της», είπε ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά στη σειρά ο Σασμός

Ο Μιχάλης Αεράκης, ο ηθοποιός που υποδύεται τον παπά στη δημοφιλή σειρά ο Σασμός τοποθετήθηκε μέσα από την μαραθώνια βραδιά του Alpha για τις Εκλογές 2023 για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ηθοποιός μίλησε τόσο για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας όσο και για τον… Σασμό που οφείλουν να κάνουν τα κόμματα του προοδευτικού τόξου.

«Είθισται να λέμε και έτσι είναι ότι κάθε τέσσερα χρόνια υπάρχει η γιορτή της δημοκρατίας και είναι μια γιορτή του λαού. Ο λαός ψήφισε, αποφάσισε. Μια τεράστια διαφορά που δεν την περίμεναν ούτε τα πιο αισιόδοξα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. 20 πόντοι, 21, είναι ένα τρομακτικό ποσοστό και μια πολύ μεγάλη διαφορά. Γι’ αυτό τον λόγο έχουν κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζουν. Διαπιστώνω παράλληλα όμως από όποια στελέχη της ΝΔ και μια σεμνότητα, μια ταπεινότητα και μένα αυτό ως πολίτη μου αρέσει».

«Νικητής αυτών των εκλογών, επίσης, είναι και το ΠΑΣΟΚ, όπως είναι και το ΚΚΕ που έχουν αυξήσει τις δυνάμεις τους. Αν ένας λόγος που, αυτό που λέμε, κεντροαριστερά είναι παρά του ότι με τα ποσοστά φαίνεται να υπάρχει ένα πλειοψηφικό ρεύμα αλλά δεν μετουσιώνεται σε κάτι σταθερό είναι η πολυκερματικότητα που έχουν όλοι οι νέοι σχηματισμοί. Ο καθένας λέει, όπως λέμε εδώ στα Χανιά, μικρό μικρό τ’ αλώνι μου μα να ‘ναι και δικό μου».

«Λοιπόν, επειγόντως παιδιά Σασμός στα μικρά κόμματα! Πρέπει να τα βρείτε! Η ΝΔ οφείλει και πρέπει να είναι εντάξει με τις εξαγγελίες της, να διατηρήσει αυτή τη σεμνότητα και την ταπεινότητα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλύτερες μέρες» κατέληξε ο Μιχάλης Αεράκης.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή protothema.gr
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις