Τελευταίες περιοδείες και εμφανίσεις των πολιτικών αρχηγών – Τα διλήμματα της κάλπης

Στην «τελευταία στροφή» της προεκλογικής περιόδου, που ρίχνει αυλαία αύριο τα μεσάνυχτα, οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν περιοδείες και εμφανίσεις, θέτοντας τα διλήμματα της κάλπης.

Στη Θεσσαλονίκη, όπου επιβιβάστηκε στο πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο του μετρό βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση τήρησε την δέσμευσή της. Βέβαιος για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, εκτιμώντας ότι η συμμετοχή στις κάλπες θα κρίνει το αποτέλεσμα. Η συζήτηση περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού, αλλά και το ερώτημα για το που θα κατευθυνθούν οι ψηφοφόροι του κόμματος Κασιδιάρη, πυροδοτούν πάντως την πολιτική αντιπαράθεση.

Λίγες ώρες πριν την λήξη της προεκλογικής περιόδου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έκανε βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας με πολίτες παρουσιάζει στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο στη Θεσσαλονίκη τις θέσεις του κόμματος της ΝΔ. Από την Καστοριά, χθες το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε το δίλημμα της κάλπης, εξαπολύοντας “πυρά” κατά του Αλέξη Τσίπρα στη σκιά των σεναρίων περί κυβέρνησης ειδικού σκοπού. Την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να ανέβει στο βήμα της κεντρικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την κεντρική ομιλία του στο Θησείο εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει δεκανίκι κανενός.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην κεντρική ομιλία του στο Σύνταγμα, προέβλεψε ότι μετά τις εκλογές θα σχηματιστεί κυβέρνηση Συνεργασίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι το κόμμα του εκπροσωπεί κάθε Έλληνα πατριώτη. Συνεχίζοντας τις προεκλογικές του ομιλίες ο Γιάνης Βαρουφάκης μίλησε στην Πάτρα και απάντησε εμμέσως για άλλη μια φορά στο άνοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στα κόμματα της Αριστεράς. Η προεκλογική περίοδος και, μαζί της, οι εμφανίσεις και οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, ολοκληρώνονται το βράδυ της Παρασκευής.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ertnews.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις