Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού 12χρονου από ανήλικους – «Το έκαναν για χρήματα» λέει η μητέρα του θύματος

Σοκάρει νέο βίντεο που έρχεται στο «φως» με θύμα έναν 12χρονο.

Ένα 24ωρο μετά από το χθεσινό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο ξυλοδαρμός 16χρονου στο Μενίδι, το Mega και η εκπομπή Live News δημοσίευσαν ένα βίντεο με θύμα ένα 12χρονο αγόρι. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 12χρονος κάθεται σε ένα πεζούλι και ο 15χρονος τον προκαλεί και τον χτυπάει.

«Βάρεσέ με, δείρε με, πάτα μου μπουκέτο» ακούγεται να λέει στον 12χρονο χτυπώντας παράλληλα, στο πρόσωπο τον ανήλικο ο οποίος του ζητάει να σταματήσει και τον σπρώχνει αλλά εκείνος συνεχίζει. «Θα φας μπουκέτο» λέει επίσης, στον 12χρονο.

Εκείνος που τραβούσε το βίντεο, είναι φίλος του 12χρονου, με τον οποίο υποτίθεται εκείνο το απόγευμα θα πήγαιναν μαζί βόλτα. Κι όπως ισχυρίζεται, του έστησε «παγίδα» για να τον χτυπήσουν και ύστερα να μοιράσουν το βίντεο στα social.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μητέρας, τα παιδιά που χτύπησαν τον γιο της πληρώθηκαν για αυτό ενώ κατέγραψαν ό,τι έκαναν ώστε μετά να ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο. «Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Είπαν πως ήταν υπό πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», λέει η μητέρα του θύματος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα