Φραγκίσκος Λαμπρινός: «Δυνατά στην Αλικαρνασσό!» (pics)
Φραγκίσκος Λαμπρινός: «Δυνατά στην Αλικαρνασσό!» (pics)

Φραγκίσκος Λαμπρινός: «Δυνατά στην Αλικαρνασσό!» (pics)

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Στην Αλικαρνασσό βρέθηκε χτες το βράδυ ο Φ. Λαμπρινός, σε συνάντηση που διοργάνωσαν φίλες και φίλοι από την περιοχή, μια περιοχή που πάντα συγκινεί, εξαιτίας των στενών δεσμών που διατηρεί με την ιστορία και την παράδοση της προσφυγιάς.

Ο Φ. Λαμπρινός, αφού έκανε μία σύντομη αναφορά στη σπουδαία ιστορία της περιοχής, είπε ότι είναι κρίσιμο, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να ξαναγίνει λαϊκό κόμμα και να φέρει πίσω τον κόσμο του και τους νέους. Υποστήριξε ότι, πρέπει να ενώσουμε τις φωνές, τις ιδέες, τις θέσεις και τις ανησυχίες μας, προκειμένου να δυναμώσουν ξανά οι ισχυροί δεσμοί της Παράταξης με την κοινωνία.

Έκανε λόγο για την κανονικότητα που πρέπει να υπάρξει στη χώρα, την αδιαπραγμάτευτη ανάγκη της σωστής λειτουργίας της Δημοκρατίας μας και για το ότι πρέπει επιτέλους να μπορούμε να ζήσουμε μία καλύτερη ζωή.

Το λόγο πήραν αρκετοί από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι αφού συνεχάρησαν το Φ. Λαμπρινό για την κίνηση της υποψηφιότητάς του, αναφέρθηκαν σε ζητήματα που αφορούν στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αλλά και στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Απόψεις - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις