Ρέθυμνο: Υπό κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ με τον συνεργάτη του - Τι θα αποφανθεί το δικαστήριο
Ρέθυμνο: Υπό κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ με τον συνεργάτη του - Τι θα αποφανθεί το δικαστήριο

Ρέθυμνο: Υπό κατ' οίκον περιορισμό ο τράπερ με τον συνεργάτη του – Τι θα αποφανθεί το δικαστήριο

Παραμένει εντός Κρήτης προς το παρόν ο τράπερ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Υπό κατ' οίκον περιορισμό θα παραμείνουν ο 24χρονος γνωστός τράπερ που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό σε βάρος μιας 19χρονης στο Ρέθυμνο, μαζί με τον 30χρονο συνεργάτη του ώσπου να παρθεί η δικαστική απόφαση σχετικά με την τιμωρία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ με τον Αλβανό συνεργάτη του, θα παραμείνουν εντός Κρήτης μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Στο μεταξύ σήμερα έλαβαν χώρα και οι απολογίες των τριών συλληφθέντων όπου και υπήρξε διαφωνία για το αν θα προφυλακιστεί ο δημοφιλής τράπερ. 

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των τριών συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού, που καταγγέλθηκε από 19χρονη στο Ρέθυμνο μετά από πολλές ώρες, που οι ίδιοι βρέθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας.

Για τους δύο από αυτούς, τον τραπερ και τον έναν εκ τους συνεργάτες του, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και πλέον η απόφαση του εάν θα προφυλακιστούν ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι παραπέμπεται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Μέχρι τότε θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Σε ό,τι αφορά τον τρίτο, επίσης συνεργάτη τους, εξ αρχής η καταγγελία φαινόταν να μην τον περιλαμβάνει ως προς το σκέλος του βιασμού και οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με καταβολή χρηματιοκής εγγύησης, παρουσίας μια φορά το μπήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και απαγόρευσης εξόδου απο την χώρα.

Πάντως, και οι τρεις ενώπιον της ανακρίτριας Ρεθύμνου υποστήριξαν πως δεν έχουν σχέση με τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή flashnews.gr
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις