Κρήτη: Καταγγελία σοκ από 19χρονη για βιασμό από δύο άτομα
Κρήτη: Καταγγελία σοκ από 19χρονη για βιασμό από δύο άτομα

Κρήτη: Καταγγελία σοκ από 19χρονη για βιασμό από δύο άτομα

Μία σύλληψη ερευνάται και η εμπλοκή γνωστού τράπερ

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 300×250

Σοβαρές καταγγελίες για βιασμό νεαρής κοπέλας βαρύνουν γνωστό τράπερ μαζί με δύο ακόμη άτομα, ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου ο τράπερ είχε μεταβεί για προγραμματισμένη συναυλία.

Την καταγγελία για βιασμό έκανε μία 19χρονη φοιτήτρια, που σπουδάζει στο Ρέθυμνο και την οποία εξετάζουν πολύ προσεκτικά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Στη υπόθεση, που διερευνάται τις τελευταίες ώρες από τις Αρχές, εμπλέκονται συνολικά τρία άτομα και συγκεκριμένα ένας αλλοδαπός και δύο ελληνικής υπηκοότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη φοιτήτρια φέρεται να γνώρισε τον ένα εκ των δύο Ελλήνων (όχι τον τράπερ) σε μπαρ του Ρεθύμνου. Αφού διασκέδασαν μαζί, βρέθηκαν σε ένα δωμάτιο με άλλα άτομα, όπως αναφέρεται. Εκεί, όπως καταγγέλλεται, ο Αλβανός και ο τράπερ εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά την κοπέλα που φέρεται να μην ήταν σε θέση, πιθανότατα λόγω του αλκοόλ που είχε καταναλώσει, να αντιδράσει και να προστατεύσει τον εαυτό της.

Ο δεύτερος Έλληνας, σύμφωνα με την καταγγελία, εκτελούσε χρέη "συνεργού".

Μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών η 19χρονη φέρεται να έχασε την δυνατότητα αντίληψης, με αποτέλεσμα, όπως καταγγέλλει, οι δύο από τους τρεις να προχωρήσουν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, ενώ η ίδια δεν αντιλαμβανόταν τι συνέβαινε. Το τι έπραξε ο τρίτος εκ των ανδρών ελέγχεται. Αργότερα και όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η 19χρονη ενημέρωσε έναν φίλο της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις