Realtors Kreta
Realtors Kreta

Πατέρας δύο παιδιών ο ποδοσφαιριστής που έπαθε ανακοπή και πέθανε σε γήπεδο

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στο Ναύπλιο, από τον θάνατο 45χρονου ποδοσφαιριστή. Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο αναπάντεχος θάνατος του 45χρονου πατέρα στο Ναύπλιο, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ήταν πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ετοιμάζεται να δώσει φέτος Πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ η κόρη του πηγαίνει στο Γυμνάσιο. Τα παιδιά και η σύζυγος του άτυχου άντρα ενημερώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής και έσπευσαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς όμως η μάχη για άνδρα είχε ήδη χαθεί. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, όταν ο 45χρονος ποδοσφαιριστής από το Ναύπλιο κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς, προκαλώντας σοκ σε όσους βρίσκονταν εκεί.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας για να παραλάβει και να μεταφέρει εσπευσμένα τον ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, ο άνθρωπος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ναυπλίου, το οποίο δεν εφημέρευε αλλά άνοιξε μόνο και μόνο για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ό,τι άλλο χρειαζόταν.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή newsbomb.gr
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις