Realtors Kreta
Realtors Kreta

Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα οι δυο εμπλεκόμενοι στην άγρια συμπλοκή – Στο νοσοκομείο ο Αστυνομικός και ο 25χρονος (vid)

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν το μεσημέρι της Δευτέρας, τα δυο αδέρφια που εμπλέκονται στην άγρια συμπλοκή που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό μπαρ του Ρεθύμνου. 

Από την άλλη, στο νοσοκομείο νοσηλεύονται ο 32χρονος ειδικός φρουρός από την Αρχοντική Ρεθύμνου που φέρει τραύμα από μαχαίρι καθώς και ο 25χρονος από τα Ζωνιανά, που τραυματίστηκε από τον πυροβολισμό, έξω απ' το μαγαζί.

Το βίντεο – ντοκουμέντο απ' το αιματηρό περιστατικό στο Ρέθυμνο:

Πως έγινε το συμβάν

Στην επίθεση με μαχαίρι ενός νεαρού από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, ο αστυνομικός “απάντησε” με πυροβολισμό, με τη σφαίρα, ευτυχώς, να προκαλεί διαμπερές τραύμα στον κάτοχο του μαχαιριού, ο οποίος και νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο.

Το συμβάν πάντως προκλήθηκε, όταν τέσσερα άτομα άρχισαν να διαπληκτίζονται εντός του μπαρ, μεταξύ των οποίων ήταν και ο νεαρός που στη συνέχεια έκανε την επίθεση με το μαχαίρι. Σε εκείνο το σημείο, ο “εν ενεργεία” αστυνομικός που βρέθηκε τυχαία στο κατάστημα σαν πελάτης, πήγε να χωρίσει τα άτομα που διαπληκτίζονταν ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι, τραυματίζοντας, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι τον αστυνομικό, ο οποίος αντέδρασε στη συνέχεια πυροβολώντας τον νεαρό, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Όπως είναι εύλογο, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τις αρχές να φτάσουν στο κατάστημα αλλά και το ΕΚΑΒ να μεταφέρει άμεσα τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις