Realtors Kreta
Realtors Kreta

Άξιζε κάτι παραπάνω στο Φάληρο ο ΟΦΗ!

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», από τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι ήταν αναγνωριστικά με τον ΟΦΗ να πιέζει ψηλά και να χαλάει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Μάλιστα ο ΟΦΗ κατάφερα να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 10ο λεπτό, όταν ο Τοράρινσον σέντραρε, ο Ρέτσος έχασε και ο Ντίκο από κοντά έκανε το 0-1 βάζοντας «φωτιά» στις εξέδρες που βρισκόταν οι φίλοι της ομάδας. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει και έχασε ευκαιρίες με Μπακαμπού, Χάμες και Χουάνκ, ωστόσο ο Μανδάς ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν στην ομάδα του.

Στο 38ο λεπτό ο ΟΦΗ κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ με τον Τζου, ωστόσο ακυρώθηκε από τον πρώτο βοηθό καθώς ήταν εκτεθειμένος.

Ο Ολυμπιακός πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Χάμες εκτέλεσε φάουλ και ο Μπακαμπού πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1, σε μια φάση που ο ΟΦΗ φώναξε ότι υπήρχε εκτεθειμένος παίκτης μπροστά από τον Μανδά.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες με τους Μπιέλ, Μπακαμπού, Χουάνκ, Χάμες, ωστόσο ο Μανδάς ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ κρατώντας το 1-1 για την ομάδα του.

Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 77ο λεπτό, όταν Εμβιλά γύρισε την μπάλα στον Ελ Αραμπί και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-1. Ο ΟΦΗ δεν παράτησε το παιχνίδι και έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες να φέρει το ματς στα ίσα, με τους Γκρόνινγκ και Μπάκιτς, οι οποίοι βρέθηκαν απέναντι από τον Πασχαλάκη, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο έμπειρος τερματοφύλακας έδιωξε.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, με τον ΟΦΗ να γνωρίζει την ήττα, ωστόσο οι παίκτες του Βάλντας Νταμπράουσκας χειροκροτήθηκαν για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν.

Πηγή: grandsport.gr 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις