Realtors Kreta
Realtors Kreta

Γ Εθνική: Χαμογέλασαν Γιούχτας και ΑΟΑΝ – Ήττα "μαχαιριά" στο Τυμπάκι για τον ΑΟΤ

Με ενδιαφέροντα παιχνίδια, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, όπου σήμερα διεξήχθη η 11η αγωνιστική, με τον Γιούχτα να επικρατεί εκτός έδρας και τον ΑΟΑΝ να επικρατεί στο κρητικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Πόρο. Ήττα-μαχαιριά για τον ΑΟΤ. Ισοπαλία για Αλμυρό.

Ο Γιούχτας, πανηγύρισε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 0-2 του Αγίου Ιερόθεου, με τον Αζιζι να κάνει το 0-1 και τον Γελαδάρη στο φινάλε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Με τη νίκη αυτή, ο Γιούχτας έφτασε τους 18 βαθμούς.

Στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Νικολάου, ο ΑΟΑΝ επικράτησε 2-0 του Πόρου και επέστρεψε στις νίκες με δύο γκολ του Περικλή Μηνά, ενώ έφτασε πλέον τους 16 βαθμούς.

Στο Τυμπάκι, ο ΑΟΤ υπέστη μία ακόμα ήττα… μαχαιριά, χάνοντας 0-1 από την Αγία Παρασκευή και πλέον η υπόθεση «παραμονή», δυσκολεύει επικίνδυνα για τους Μεσαρίτες.

Ο Αλμυρός αντιμετώπισε τον Εθνικό Πειραιώς εκτός έδρας, με τον Λεόν Πιερτζιάκομι στο 72′ να ανοίγει το σκορ, όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Σταύρου να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε 0-2 του Μοσχάτου, ενώ η Θύελλα Ραφήνας κέρδισε 2-1 το Κερατσίνι και τέλος, το Μαρκό κέρδισε 0-1 τον Φωστήρα στην έδρα του.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή grandsport.gr
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις