Νίκος Πορτοκάλογλου: Η συγκινητική ανακοίνωση για το τέλος του «Μουσικού Κουτιού»
Νίκος Πορτοκάλογλου: Η συγκινητική ανακοίνωση για το τέλος του «Μουσικού Κουτιού»

Νίκος Πορτοκάλογλου: Η συγκινητική ανακοίνωση για το τέλος του «Μουσικού Κουτιού»

Η εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1 έφτασε στην τελευταία της σεζόν και ο Νίκος Πορτοκάλογλου το ανακοίνωσε με μια δημοσίευση στο Instagram.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη Ρένα Μόρφη κρατούν παρέα στους τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης για τρία ολόκληρα χρόνια. Οι δυο τους κάθε Τετάρτη βράδυ ανοίγουν το Μουσικό Κουτί ενός ξεχωριστού καλλιτέχνη και ξεδιπλώνουν την καλλιτεχνική του πορεία μέσα από το μουσικό του αποτύπωμα και πληροφορίες από αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτό που στο μυαλό του Νίκου Πορτοκάλογλου ξεκίνησε σαν ιδέα, ολοκληρώθηκε με μοναδικό τρόπο και με πολύ καλούς συνεργάτες στο πλατό που ετοίμασαν στην ΕΡΤ1. Μετέτρεψαν έναν απρόσωπο χώρο σε ένα μουσικό σαλόνι με μια μπάντα που συμμετείχε σε όλα. Ακόμη και στα φωνητικά τους δρώμενα με το πολύ εξαιρετικό juke box, με το οποίο κλείνει κάθε Τετάρτη η εκπομπή.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου σήμερα ανακοίνωσε πως η τρίτη χρονιά είναι και η τελευταία για το Μουσικό Κουτί. Και πως ο ίδιος δεν περίμενε να κρατήσει τόσο, όταν άρχισε να προβάλλεται στην ΕΡΤ1. Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, ενημέρωσε για το τέλος της εκπομπής.

Η λεζάντα που συνόδευε την δημοσίευση έγραφε: «Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη! ?#mousikokouti #ert1».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Νίκου Πορτοκάλογλου:

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Πηγή ieidiseis.gr
Πολιτισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις