Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στη Κρήτη

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Συνολικά εννέα άτομα, πέντε ημεδαποί και τέσσερις αλλοδαποί, συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, στο πλαίσιο της εφαρμογής του ειδικού επιχειρησιακού σχεδίου δράσεων που υλοποιείται για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, στα Χανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης Χανίων συνελήφθησαν τρία άτομα και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και τρίφτης κάνναβης.

Στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου συνελήφθησαν ημεδαπός και δύο αλλοδαποί και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με μείγμα καπνού και κάνναβης.

Στο Ηράκλειο συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ένας ημεδαπός και σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.

Η προανάκριση για τις υποθέσεις διενεργείται από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου αντίστοιχα.

Περισσότερες Ειδήσεις