Realtors Kreta
Realtors Kreta

Black Panther: Η νέα ταινία της Marvel μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman (vid)

Η Marvel, πραγματοποίησε έναν εξαιρετικό πρόλογο και μας προσέφερε μια άκρως εντυπωσιακή γνωριμία με τη ζωή και τον χαρακτήρα του αγαπημένου υπερ-ήρωα Black Panther, τον οποίο ενσάρκωσε ο Chadwick Boseman, πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική ερμηνεία.

Μετά τον θάνατο του εν λόγω ηθοποιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2020, μετά από την προσωπική μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, η Marvel έχει στα χέρια της το sequel της πρώτης ταινίας. Το sequel αυτό αποτελεί μια πρόκληση για τους δημιουργούς της ταινίας, το οποίο συνοδεύεται από μια μεγάλη ευθύνη, αν αναλογιστεί κανείς την ανάγκη της σωστής διαχείρισης του θανάτου του Chadwick Boseman.

Όσον αφορά την πλοκή και το σενάριο της ταινίας, η βασίλισσα Ramonda, η Shuri, ο M’Baku, Okoye καθώς και η Dora Milaje αναλαμβάνουν να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν στον απόηχο του θανάτου του βασιλιά T’Challa. Καθώς οι «Γουακαντιανοί» προσπαθούν να προχωρήσουν το επόμενο κεφάλαιό τους, οι ήρωες μάς θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, με τη βοήθεια της War Dog Nakia και του Everett Ross (Martin Freeman) ώστε να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το βασίλειο της Wakanda. Στη σκηνοθεσία, το ακροατήριο, θα συναντήσει και πάλι τον Ryan Coogler, του οποίου οι σκηνοθετικές επιλογές γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην πρώτη ταινία του Black Panther, πίσω στο 2018.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως η Marvel αποδίδει φόρο τιμής στον Chadwick Boseman, τιμώντας και αναδεικνύοντας την κληρονομιά του αγαπημένου ηθοποιού στη δεύτερη ταινία. Πιο συγκεκριμένα, ο ρόλος του T’Challa δεν θα επανεκτελεστεί και ο χαρακτήρας δεν θα αναδημιουργηθεί ψηφιακά, ως ένα δείγμα σεβασμού απέναντι στο πρόσωπο και την προσφορά του αδικοχαμένου ηθοποιού. Θα δημιουργηθούν νέοι χαρακτήρες, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση αντικατάστασης ή ακόμη και αλλοίωσης της ταυτότητας του Black Panther.

Ο Tenoch Huerta θα συστηθεί για πρώτη φορά στο κοινό ως Namor, βασιλιάς ενός απόκρυφου έθνους της θάλασσας, πραγματοποιώντας την πρώτη του εμφάνιση στην κοινότητα της Marvel.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κόσμος - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις