Φωτιές ... ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!
Φωτιές ... ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!

Φωτιές … ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!

Εκλογές λοιπόν! Ο λόγος όχι για τις βουλευτικές, που Απρίλης – Μάης κοντά είναι αλλά για τις Αυτοδιοικητικές. Κάποιοι λένε πως κάποιοι υποψήφιοι για υποψήφιοι Δήμαρχοι βιάστηκαν να ανακοινώσουν υποψηφιότητες, ακόμα και σε Δήμους της Κρήτης που η κατάσταση κάθε άλλο από ρευστή θεωρείται.

Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως άργησαν … κιόλας, καθώς ο χρόνος σαν νερό … περνά. Πάντως ένα δίκιο όλοι τόχουν αφού ο κάθε Δήμος με τα προβλήματα, τις ιδιαιτερότητες και την ανθρωπογεωγραφία του αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Και σε κάθε περίπτωση ο χρόνος είναι αυτός που δικαιώνει ή όχι τις όποιες επιλογές.

Φωτιές ... ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!

Μπερδεμένο … το κουβάρι

Ο Δήμος πάντως που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, ο Δήμος Ηρακλείου όχι μόνον δεν ξεκαθαρίζει όσο περνά ο καιρός αλλά περισσότερο μπερδεύεται η κατάσταση με τις πληροφορίες για συναντήσεις, που πριν από λίγο καιρό θα φάνταζαν περίεργες, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η υπόθεση πάντως έχει … πολύ ψωμί ενώ κάποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν και εντός των επόμενων ημερών.

Κρατήστε πάντως το γεγονός, ότι κάποιοι υποψήφιοι μνηστήρες για να ηγηθούν της Δύναμης Πολιτών, “έκαψαν” τις υποψηφιότητες τους από πολύ νωρίς ενώ κάποιοι περιμένουν στη γωνία για την εντυπωσιακή εμφάνιση στον κατάλληλο χρόνο.

Σβήνουν και γράφουν…

Πάντως ερχόμενοι και στις βουλευτικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο θα πρέπει να επισημάνουμε πως αν και ο βασικός κορμός των ψηφοδελτίων είναι έτοιμος, τα κομματικά επιτελεία σβήνουν και γράφουν.

Με φόντο την αλλαγή των συσχετισμών αλλά και τον τελικό χρόνο διεξαγωγής των εκλογών κάποιοι μπαινοβγαίνουν στα ψηφοδέλτια ενώ οι αξιόλογες γυναίκες υποψήφιες μπαίνουν στο προσκήνιο.

Φωτιές ... ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!

Eκλέγουν και στην Εκκλησία

Σύντομα έχει δορομολογηθεί, όπως μαθαίνουμε, η εκλογή βοηθού του Αρχιεπισκόπου κ.κ Ευγενίου, από την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κρήτης.

Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ως επικρατέστερο τον Πρωτοσύγκελο της Αρχιεπισκοπής Κρήτης Μεθόδιο Βερνιδάκη, δεν θα πρέπει να αποκλείονται και οι εκπλήξεις.

Αποφασίζουν για δέντρα

Νέα εισήγηση για την απομάκρυνση δέντρων αναμένεται να λάβει σήμερα το Δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου για την απομάκρυνση δέντρων μετά το θανατηφόρο δυστύχημα. Ήδη έχει αποφασιστεί η απομάκρυνηση 30 δέντρων από το νεκροταφείο του Αγίου Κωνσταντίνου και πέριξ αυτού και έπεται συνέχεια.

Φωτιές ... ανάβουν από νωρίς οι Αυτοδιοικητικές εκλογές στην Κρήτη!

Καινούρια … πρόβα

Νέα βδομάδα με καινούρια κατάσταση στον Αη Γιάννη το Χωστό από σήμερα μετά από σημάνσεις και διαγραμμίσεις. Όσοι ξέρουν πάντως αισιόδοξοι δεν είναι. Είδωμεν!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις