Μαμουλάκης: Να συμπεριληφθούν οι τρίτεκνες οικογένειες στα 2 + 2 έτη συνυπηρέτησης των γονέων

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Την ανάγκη να συμπεριληφθούν οι τρίτεκνες οικογένειες στα 2 + 2 έτη συνυπηρέτησης των γονέων, αναδεικνύει με Κοινοβουλευτική παρέμβαση ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τον Υπουργό Εσωτερικών, με την συνυπογραφή των Βουλευτών Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, την επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα ζητάει την τροποποίηση του άρθρου 52 παρ 2, του Νόμου 4954/2022 ώστε να συμπεριληφθούν και οι τρίτεκνοι στο ευεργέτημα της απόσπασης υπαλλήλου για μία επιπλέον διετία.

Οι Βουλευτές ζητούν απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό, σχετικά με το τι προτίθεται να πράξει.

Η επιστολή:

Προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών 

Θέμα: «Συμπερίληψη τριτέκνων οικογενειών στα 2 + 2 έτη  συνυπηρέτησης των γονέων».  

Οι Βουλευτές, ν. Ηρακλείου ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία  Μαμουλάκης Χαράλαμπος (Χάρης), Βαρδάκης Σωκράτης,  Ηγουμενίδης Νίκος, καταθέτουν προς τον κ. Υπουργό Εσωτερικών  αναφορά την επιστολή της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία  τέκνα (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε) με την οποία ζητά την σε τροποποίηση του άρθρου  52 παρ 2, του Νόμου 4954/2022 ώστε να συμπεριληφθούν και οι τρίτεκνοι  στο ευεργέτημα της απόσπασης υπαλλήλου για μία επιπλέον διετία.  

 Επισυνάπτεται η επιστολή. 

 Παρακαλούμε για την απάντηση και τις δικές σας ενέργειες.  Αθήνα, 6/9/2022 

Οι καταθέτωντες Βουλευτές 

Μαμουλάκης Χάρης 

Βαρδάκης Σωκράτης 

Ηγουμενίδης Νίκος

Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις