Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι .«7ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου» στο Δήμο Χερσονήσου

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οι «7ες Ορεινές Διαδρομές Βοριτσίου» που συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.), η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Διαδρομές Ιδαίας», το αθλητικό σωματείο «Χοχλιός Τeam» και η Περιφέρεια Κρήτης με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βοριτσίου «Η Αγία Μαρίνα» και της Εθελοντικής Ομάδας «Φίλιος ΖΕΥΣ».

Την Κυριακή το απόγευμα δόθηκε η εκκίνηση των δύο διαδρομών 5,5 και 12 χιλιομέτρων από την κεντρική πλατεία στο Βορίτσι του Δήμου Χερσονήσου με τη συμμετοχή 150 αθλητών από όλη την Κρήτη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα. Στο ίδιο σημείο πραγματοποιήθηκε ο αγώνας των 1000 μέτρων για τα παιδιά, αλλά και ο τερματισμός και η απονομή των μεταλλίων.

Στη διαδρομή των 5,5 χλμ. νικητής ήταν ο Τomasz Ryznar. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Παναγιωτάκης και στην τρίτη θέση ο Μανώλης Μαγκαφουράκης.

Στις γυναίκες νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η Ελένη Βενέρη, στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Ευαγγελία Κατσαράκη και στην τρίτη θέση η Lenka Bardyova.

Στη διαδρομή των 12 χλμ. νικητής του αγώνα αναδείχθηκε ο Kωνσταντίνος Μανιουδάκης, στη δεύτερη θέση ο Παντελής Καμπαξής και στην τρίτη θέση ο Ελευθέριος Κουρκούτης.

Στις γυναίκες, την πρώτη θέση κατέκτησε η Ειρήνη Φουρναράκη, τη δεύτερη θέση η Άννα Σιαφάκα και την τρίτη θέση η Άννα Κόνκινα.

«Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε ένας σημαντικός αθλητικός θεσμός στο Δήμο Χερσονήσου, αποδεικνύοντας ότι σταδιακά εδραιώνεται στη συνείδηση των αθλητών και των φίλων των ορεινών διαδρομών», δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

 

Περισσότερες Ειδήσεις