Ηλικιωμένη έκρυβε πέντε κιλά ηρωίνης στη βαλίτσα της!

Georgiladakis Epiplodiakosmisi 300×250

Έκπληκτοι έμειναν οι τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο Φρεντερίκ Σοπέν της Βαρσοβίας, όταν ύστερα από έλεγχο στις αποσκευές μίας ηλικιωμένης βρήκαν κρυμμένα πέντε κιλά ηρωίνης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία 81χρονη Δανή που ταξίδευε από την Αφρική στον Καναδά και βρίσκεται αυτή τη στιγμή αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο φυλάκισης έως και 15 ετών για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, σύμφωνα με την πολωνική νομοθεσία.

Οι υπάλληλοι του αεροδρομίου αποφάσισαν να ελέγξουν τις αποσκευές της ηλικιωμένης λόγω του περίεργου δρομολογίου της αλλά και της ανήσυχης συμπεριφοράς της. Έτσι, κάτω από ένα ψεύτικο πάτο της βαλίτσας, αποκαλύφθηκαν πακέτα ηρωίνης, συνολικού βάρους πέντε κιλών και αξίας άνω των 515.000 δολαρίων, σύμφωνα με όσα δήλωσαν Πολωνοί αξιωματούχοι.

Η γυναίκα, που ταξίδευε από το Μαλάουι και την Κένυα μέσω Ντόχας και Βαρσοβίας, αρνήθηκε οποιαδήποτε κατηγορία, ενώ ισχυρίστηκε ότι μέλη της οικογένειας, της είχαν δώσει τη βαλίτσα, γεμάτη δώρα για κάποιους κοινούς συγγενείς που είχαν στον Καναδά.

Περισσότερες Ειδήσεις