Άγρια κόντρα στην Βουλή μεταξύ Μπακογιάννη και Σκουρλέτη - "Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη"
Άγρια κόντρα στην Βουλή μεταξύ Μπακογιάννη και Σκουρλέτη - "Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη"

Άγρια κόντρα στην Βουλή μεταξύ Μπακογιάννη και Σκουρλέτη – "Μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη"

Άγρια κόντρα ξέσπασε πριν από λίγο στη Βουλή μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Πάνου Σκουρλέτη, προκαλώντας ο τελευταίος την κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές.

"H στρατηγική που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση ήταν η απόλυτη καταστροφολογία και ο απόλυτος λαϊκισμός, το «όχι σε όλα» τονίζοντας ότι «είστε κολλημένοι στο χθες και δεν έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στον κόσμο σήμερα, που πάει αυτός ο κόσμος.

Άκουσα τον κύριο Σκουρλέτη και απογοητεύτηκα. Γιατί κυρίες και κύριοι συνάδελφοι η ανάπτυξη για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι θα πάει με μέρισμα στον ελληνικό λαό. Ούτε αυτό το θέλετε ούτε την ανάπτυξη θέλετε ούτε τη μείωση της ανεργίας θέλετε ούτε τις συμφωνίες θέλετε ούτε την Ελλάδα την αναβαθμισμένη θέλετε", τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι:

"Όσο είστε κολλημένοι στη λογική του '15 τόσο πιο μακριά θα είσαστε από την κοινωνία. Τόσο πιο πολύ η κοινωνία θα σας γυρίζει την πλάτη και όσο και να προσπαθείτε να ωραιοποιήσετε καταστάσεις, δυστυχώς για εσάς η ελληνική κοινωνία δεν επικοινωνεί πια μαζί σας. Και αυτή είναι η μεγάλη σας αγωνία". 

Εκείνη την ώρα, ο Πάνος Σκουρλέτης αρχίζει να φωνάζει και ζητά τον λόγο επί προσωπικού.

"Λοιπόν κυρία Μπακογιάννη αναφερόμενη στην χθεσινή μου παρέμβαση και στα τεκταινόμενα της ανάπτυξης λέγοντας πράγματα που δείχνει ότι δεν κατανοήσατε. Εγώ είπα ότι ο σημερινός ρυθμός ανάπτυξης είναι ένα σχετικό μέγεθος γιατί συγκρίνεται κάθε φορά με τι πέτυχες την προηγούμενη χρονιά που ήμασταν πρωταθλητές στην ύφεση. Αυτό που δεν έχετε συνειδητοποιήσει είναι ότι οι αμοιβές της εξαρτημένης εργασίας έχουν μειωθεί. Ειλικρινά αν θέλετε να έχετε πολιτική συγγνώμη, κατά τη γνώμη μου είναι υποκριτική. Η ουσιαστική συγγνώμη είναι να προκηρύξετε εκλογές", τόνισε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Σε αυτό το σημείο η κ. Μπακογιάννη απάντησε "κύριε Σκουρλέτη μην ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη, γιατί καμιά φορά τα αιτήματα γίνονται αποδεκτά". 

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις