Μεγάλη θλίψη για τον 47χρονο Μάριο - Συγκλονισμένη η μαθητική κοινότητα του Ηρακλείου (vid)
Μεγάλη θλίψη για τον 47χρονο Μάριο - Συγκλονισμένη η μαθητική κοινότητα του Ηρακλείου (vid)

Μεγάλη θλίψη για τον 47χρονο Μάριο – Συγκλονισμένη η μαθητική κοινότητα του Ηρακλείου (vid)

Αφήνει πίσω του δυστυχώς τέσσερα παιδιά...

Μεγάλη θλίψη επικρατεί για το θάνατο του 47χρονου καθηγητή εικαστικών σε Γυμνάσια της περιοχής του Ηρακλείου, και γνωστού εικαστικού από τη δουλειά του στην ευρύτερη τοπική κοινωνία της πόλης.

Όπως είπαν οι γιατροί ο ίδιος δεν είχε κάνει κανένα εμβόλιο, μάλιστα ήταν και σταθερά κατά του εμβολιασμού. Έμεινε για δύο μήνες στο νοσοκομείο, μεγάλο από αυτό το διάστημα ήταν διασωληνωμένος.

Ο ίδιος πριν διασωληνωθεί δήλωσε ότι είχε μετανιώσει για την απόφασή του να μην κάνει το εμβόλιο. Μετά από δύο μήνες και μετά από πολύ σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, δεν άντεξε ο οργανισμός του και κατέληξε από σηψαιμία.

Αφήνει πίσω του δυστυχώς τέσσερα παιδιά και συγκλονισμένη την μαθητική και σχολική κοινότητα στην περιοχή του Ηρακλείου.

Η πίεση έχει πλέον αυξηθεί στα νοσοκομεία της Κρήτης συνολικά. Στα Χανιά μάλιστα νοσηλεύονται 4 παιδιά-βρέφη ηλικίας μερικών μηνών  ενώ είχαν φτάσει μέχρι και τον αριθμό των 7 παιδιών.

Σε κάποιες κλινικές, ιδιαίτερα στα Χανιά, η πληρότητα έχει φτάσει στο 95% και δείχνει ότι το σύστημα είναι πλέον στα όριά του!

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα