Κρητικός ο αστυνομικός που ξυλοκόπησαν οι «κυνηγοί παιδόφιλων» - Προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο 42χρονος
Κρητικός ο αστυνομικός που ξυλοκόπησαν οι «κυνηγοί παιδόφιλων» - Προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο 42χρονος

Κρητικός ο αστυνομικός που ξυλοκόπησαν οι «κυνηγοί παιδόφιλων» – Προσέφυγε στη δικαιοσύνη ο 42χρονος

Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει η υπόθεση που πήρε δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες και αφορά 42χρονο αστυνομικό από την Κρήτη, ο οποίος όσο βρισκόταν με απόσπαση σε υπηρεσία της Αθήνας δέχθηκε επίθεση από ομάδα, αυτοαποκαλούμενη ως «κυνηγοί παιδόφιλων», επειδή οι ίδιοι τον κατηγορούσαν πως είχε αποπειραθεί να έχει επαφή με 15χρονη, την οποία ωστόσο φέρονται να παρίσταναν τα ίδια τα μέλη της ομάδας.

Η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη, έχει πολλές πτυχές και δεν είναι εύκολο να αποσαφηνιστεί και να ερμηνευτεί. Σε κάθε περίπτωση, είναι πια σε φάση προανάκρισης, που ξεκίνησε μετά την αποστολή του επίμαχου βίντεο – όπου ο αστυνομικός αποκαλύπτεται από τους «διώκτες» του – και τη μήνυση που κατέθεσε ακολούθως ο ίδιος κατά αγνώστων, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για απειλή.

Ασφαλείς πληροφορίες του GOODnet.gr και της Κρητικής Επιθεώρησης, αναφέρουν πως τα στοιχεία της υπόθεσης έχουν διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα και εκείνος πρόκειται να πάρει απόφαση για το ποια θα είναι η μορφή της έρευνας που θα ακολουθήσει.

Θυμίζουμε ότι το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν μερικές ημέρες είχε να κάνει με ένα βίντεο που είχε αναρτηθεί σε γνωστή πλατφόρμα του διαδικτύου, όπου καταγράφεται ένας άντρας να δέχεται επίθεση και ξυλοδαρμό από άγνωστα άτομα με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επειδή τον κατηγορούσαν πως επιχείρησε να έχει επαφή με 15χρονη.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η ομάδα αυτή, με μέλη πολύ νεαρά άτομα στην Αθήνα, έχει ως στόχο να «παγιδεύει» άτομα, που επιχειρούν να έχουν επαφές με ανήλικες, στέλνει μηνύματα χρησιμοποιώντας πλατφόρμα – που είναι δύσκολο να εντοπιστεί – και εφόσον δει ότι ο παραλήπτης δεν αρνηθεί επαφή με ανήλικη, κλείνει ραντεβού και αντί για την ανήλικη, εμφανίζονται οι ίδιοι και του επιτίθενται, δημοσιεύουν την επίθεση και τα στοιχεία του στο διαδίκτυο, ενώ οι ίδιοι παραμένουν ανώνυμοι.

Ο αστυνομικός φέρεται να αρνείται πως τα πράγματα έγιναν όπως τα περιγράφουν τα μέλη της ομάδας και πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

 

 

goodnet.gr

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις