«Θα υπηρετώ με όλους μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία» - Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζει τη στάση του για την συμμετοχή του σε πιθανή Κ.Ο. ανεξάρτητων βουλευτών
«Θα υπηρετώ με όλους μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία» - Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζει τη στάση του για την συμμετοχή του σε πιθανή Κ.Ο. ανεξάρτητων βουλευτών

«Θα υπηρετώ με όλους μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία» – Ο Λευτέρης Αυγενάκης ξεκαθαρίζει τη στάση του για την συμμετοχή του σε πιθανή Κ.Ο. ανεξάρτητων βουλευτών

Ο Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, δήλωσε μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, αναφορικά με την επιστολή της Ειδικής Γραμματείας, στην οποία του ζητείται να ορίσει εκπρόσωπο και αναπληρωτή στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο κ. Αυγενάκης τόνισε ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε καμία προσπάθεια σύστασης κοινοβουλευτικής ομάδας από ανεξάρτητους βουλευτές, υπογραμμίζοντας την αφοσίωσή του στη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, την οποία, όπως ανέφερε, θα συνεχίσει να υπηρετεί.

Η ανάρτηση του αναφέρει: «Επικοινώνησα σήμερα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ως συνέχεια της επιστολής που παρέλαβα από την Ειδική Γραμματεία της Βουλής, ώστε να ορίσω έναν εκπρόσωπό μου και έναν αναπληρωτή στη Διάσκεψη των Προέδρων.

Επανέλαβα ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μέρους μου να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε προσπάθεια σχηματισμού κοινοβουλευτικής ομάδας από ανεξάρτητους Βουλευτές.

Η πολιτική μου διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια στηρίζεται στις αρχές της φιλελεύθερης παράταξης μας, της Νέας Δημοκρατίας, την οποία υπηρετώ και θα συνεχίσω να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις