Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ στις Σέρρες με τρομερό Νους!
Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ στις Σέρρες με τρομερό Νους!

Τεράστιο διπλό για τον ΟΦΗ στις Σέρρες με τρομερό Νους!

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-2 του Πανσερραϊκού στις Σέρρες σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League, φτάνοντας τους 11 βαθμούς.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δυνατές φάσεις, καθώς στο 2ο λεπτό ο Καραχάλιος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, το οποίο απέκρουσε ο Γκουγκεσασβίλι, ενώ ο Τομάς των γηπεδούχων απάντησε με δικό του σουτ στο 3ο λεπτό που πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Νους εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπρεσσάν με κεφαλιά νίκησε τον Γκουγκεσασβίλι, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα. Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, αλλά ο Χριστογεώργος απέκρουσε το σουτ του Φαρές στο 10ο λεπτό.

Το ματς είχε εξαιρετικό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν το γκολ. Στο 17ο λεπτό, ο ΟΦΗ είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Σαλσίδο, ο οποίος βρέθηκε κοντά στο γκολ, αλλά ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού ήταν σε ετοιμότητα. Οι Κρητικοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 26ο λεπτό, με τον Σαλσίδο να κάνει το γύρισμα από τα δεξιά και τον Νους να βρίσκει δίχτυα με πλασέ. Οι Σερραίοι απάντησαν άμεσα δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Δεληγιαννίδης έκανε την προσποίηση, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπεντανκόρ, βάζοντας στην πλάτη του τον Λαμπρόπουλο, σκόραρε, μειώνοντας σε 1-2. Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, όταν στο 45ο λεπτό ο Φαρές σκόραρε από κοντά, εκμεταλλευόμενος την απόκρουση του Χριστογεώργου και διαμορφώνοντας το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Στο 54ο λεπτό, ο Πανσερραϊκός απείλησε στην αντεπίθεση με τον Ντέλετιτς, ενώ στο 55ο ο Σενγκέλια αστόχησε σε κενή εστία μετά από λάθος του τερματοφύλακα. Στο 66ο λεπτό, οι Κρητικοί είχαν δοκάρι με τον Νους, ο οποίος έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο έπειτα από προβολή μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο αργότερα, ο Σαλσίδο βρέθηκε απέναντι από τον Γκουγκεσασβίλι αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να «σβήσει» το παιχνίδι, ωστόσο στο 88ο λεπτό ο Νους κέρδισε πέναλτι από τον Ουαγκέ. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στον ΟΦΗ την πολύτιμη νίκη με 3-2.

  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φάρες, Στάικος, Λιάσος, Χαντάκιας, Τέρζιτς, Τόμας, Μπετανκόρ.
  • ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Νους, Σενγκέλια, Σαλσίδο.
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις