Σπουδαία ανατροπή και με το... δεξί η πρεμιέρα του Γιούχτα στην Γ' Εθνική!
Σπουδαία ανατροπή και με το... δεξί η πρεμιέρα του Γιούχτα στην Γ' Εθνική!

Σπουδαία ανατροπή και με το… δεξί η πρεμιέρα του Γιούχτα στην Γ' Εθνική!

Ο Γιούχτας ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στον Ρεθυμνιακό στην πρεμιέρα.

Η ομάδα των Αρχανών βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όταν ο Μέτα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του τερματοφύλακα Μακατουνάκη και με κεφαλιά έκανε το 0-1 στο 27’. Παρά το αρχικό σοκ, οι παίκτες του Γιούχτα έδειξαν χαρακτήρα και κατάφεραν να ανατρέψουν το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Γιούχτα ήρθε νωρίς, όταν ο Παυλίδης μπήκε με προϋποθέσεις στην περιοχή στο 8’, αλλά το σουτ του κατέληξε στα χέρια του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 13’, η ομάδα πλησίασε ξανά το γκολ με την προβολή του Παπαδομιχελάκη έπειτα από φάουλ του Μπουρσέλη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Ρεθυμνιακός άνοιξε το σκορ στο 27’, όταν ο Μέτα εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Μακατουνάκη και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ο Γιούχτας προσπάθησε να απαντήσει, αλλά το γκολ του Παυλίδη στο 21' ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Γιούχτας πίεσε για την ισοφάριση. Στο 66’, ο Παυλίδης έχασε τεράστια ευκαιρία με γυριστό σουτ λίγο πριν τη γραμμή, αλλά ο Κελαϊδής απέκρουσε. Η επιμονή της ομάδας επιβραβεύτηκε στο 71’, όταν ο Παυλίδης με πλασέ από τη μικρή περιοχή έγραψε το 1-1.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 88’, όταν ο Σουρνάκης με πλασέ από τα δεξιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας στον Γιούχτα μια σημαντική νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιούχτας (Μανώλης Σουτζής): Μακατουνάκης, Γελαδάρης, Φαζός, Παπαδομιχελάκης, Πατινιώτης, Κοντογιάννης, Βουιδάσκης (Πακιουφάκης 46’) Φουκαράκης, Μπουρσέλης (Δασκαλάκης 73’) Γαϊτανίδης (Σουρνάκης 46’) Παυλίδης

Ρεθυμνιακός (Τσουπάκης): Κελαϊδής, Τουρνάκης, Λαμπίρης, Πολύζος, Κώτσιος, Χαλκιαδάκης, Γαβαλάς (Μαρής 75’) Κωστάκης (Τζωρτζινάκης 58’) Σωπασής (Ντότις 58’) Μπάρο (Μεργιεμόγλου 75’) Μέτα (Κλειδής 85’)

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Αθλητισμός - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις