Κρήτη: Λήστεψαν με μαχαίρι πεζό αλλά συνελήφθησαν άμεσα
Κρήτη: Λήστεψαν με μαχαίρι πεζό αλλά συνελήφθησαν άμεσα

Κρήτη: Λήστεψαν με μαχαίρι πεζό αλλά συνελήφθησαν άμεσα

Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησαν ακόμη και να βγάλει τα… ρούχα του, όμως τελικά το έβαλαν στα πόδια

Αντιμέτωπος με δύο αλλοδαπούς που ήταν οπλισμένοι με μαχαίρια και τον απείλησαν με αυτά για να τον ληστέψουν, βρέθηκε ένας Έλληνας την ώρα που επέστρεφε περπατώντας στο σπίτι του στην περιοχή της Νέας Χώρας στον Δήμο Χανίων, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Οι δράστες τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν όσα χρήματα είχε μαζί του και το κινητό του τηλέφωνο και ζήτησαν ακόμη και να βγάλει τα… ρούχα του, όμως τελικά το έβαλαν στα πόδια! Το θύμα στάθηκε τυχερό γιατί σε κοντινή απόσταση βρήκε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και έδωσε την περιγραφή τους. Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις και οι δυο Αιγύπτιοι ηλικίας 22 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, συνελήφθησαν και βρέθηκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον 39χρονο.

Η προανάκριση που ανέλαβε η Ασφάλεια συνεχίζεται για την εξιχνίαση και τυχόν άλλων παρόμοιων επιθέσεων, ενώ οι δυο αλλοδαποί κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία.

 

πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις