Γιάννης Καπετάνιος: «Περνούσα καλά με τον Μάρκο Σεφερλή – Θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις ο Λαμπάτος»
Γιάννης Καπετάνιος: «Περνούσα καλά με τον Μάρκο Σεφερλή – Θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις ο Λαμπάτος»

Γιάννης Καπετάνιος: «Περνούσα καλά με τον Μάρκο Σεφερλή – Θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις ο Λαμπάτος»

Ο Γιάννης Καπετάνιος μίλησε στο «Buongiorno» για την ζωή του, την δήλωση του Γιώργου Λαμπάτου για τον ίδιο, αλλά και για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο δημοφιλής ηθοποιούς μίλησε για τις διακοπές του τις οποίες συνδύασε με δουλειά, αλλά και για την συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Πήγα διακοπές μετά από 20 χρόνια. Αλλά δούλευα κιόλας, ήταν το τερπνόν μετά του ωφέλιμου. Η συνεργασία μου με τον Μάρκο Σεφερλή τελείωσε πανηγυρικά, ήμασταν μαζί 18 χρόνια. για να κάτσω με τον Σεφερλή 18 χρόνια σημαίνει ότι περνούσα καλά. Θα ήθελα να είμαι με τον Μάρκο Σεφερλή στα 20 χρόνια Δελφινάριο αλλά το έφερνα έτσι οι καταστάσεις που δεν ήμουν. Μπορεί να είμαι στα…30 χρόνια», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Για τα σχόλια που δέχθηκε ο Μάρκος Σεφερλής για την παράστασή του και το Nemo: Έχει αντιδράσει πολλές φορές κόσμος για τις παραστάσεις του Μάρκου, έχει γίνει πλέον βαρετό. Είναι στο στόχαστρο. Όταν είσαι στην κορυφή, φυσάει παντού ο άνεμος».

Ο Γιάννης Καπετάνιος αναφέρθηκε στον Γιώργο Λαμπάτο ο οποίος έκανε παράπονα για την μη παρουσία του κ. Καπετάνιου στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή:

«Και ποιος είπε ότι δεν θα πάω; Μπορεί να θέλω να πάω στην τελευταία παράσταση», υπογράμμισε.

Επίσης ο κ. Λαμπάτος είχε δηλώσει για τον Γιάννη Καπετάνιο: «Ήταν ένας φτασμένος ηθοποιός κι εγώ ένας τιποτένιος. Τώρα γίνεται το αντίθετο, φέρνει η ζωή αλλιώς τα πράγματα».

«Φαίνεται ότι ο Λαμπάτος ασχολείται μαζί μου γιατί θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Δεν έχω κάτι με το παλικάρι, να είναι καλά. Έχω την αγάπη του κόσμου, που την έχω χτίσει με τα τόσα χρόνια πορείας μου. Δεν ξέρει πως όταν με «χτυπάει» έχει αντίκτυπο στον ίδιο και προσβάλλεται ο ίδιος και όχι εγω», απάντησε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Lifestyle - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις