Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας (vid)
Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας (vid)

Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι και τσιπς γλυκοπατάτας (vid)

Υλικά:

4 χοιρινές μπριζόλες κόντρα στο κόκκαλο (200 γρ. η κάθε μία)
2 κ.τ.σ. αλεύρι
2 κ.τ.σ. ελαιόλαδο
30 γρ. βούτυρο
1 κ.τ.γ. ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο
120 ml. βαλσαμικό ξύδι
1 κ.τ.σ. χλιαρό νερό
αλάτι και πιπέρι

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Μαγειρική - Τελευταία Νέα
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 300×185