Ο Νίκος Βασιλάκης στον ΣΕΒΠΗ & την ΒΙΠΕ Ηρακλείου
Ο Νίκος Βασιλάκης στον ΣΕΒΠΗ & την ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Ο Νίκος Βασιλάκης στον ΣΕΒΠΗ & την ΒΙΠΕ Ηρακλείου

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου ΣΕΒΠΗ παραβρέθηκε ο Νίκος Βασιλάκης, την Δευτέρα 4/9, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη 'Δικαίωμα στην Πόλη' και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό.

Ως συνεργάτης του ΣΕΒΠΗ, συμμετείχε στις εργασίες με κύριο αντικείμενο τον Νέο Κανονισμό Λειτουργίας των Βιομηχανικών περιοχών, και τις αλλαγές τις οποίες επιφέρει στην λειτουργία της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου και τους εγκατεστημένους Επιχειρηματίες, σε αυτή.

Ο διαχειριστής των βιομηχανικών περιοχών ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ ΑΕ, με τον νέο κανονισμό λειτουργίας ο οποίος ψηφίστηκε πρόσφατα και τέθηκε σε άμεση ισχύ με υπουργική απόφαση επιφέρει κομβικές αλλαγές, οι οποίες δεν είναι σε αρμονική συμφωνία με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Στο περιθώριο του Διοικητικού Συμβουλίου και μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία για την επίσημη πλέον γνωστοποίηση της Υποψηφιότητας του ως Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ηρακλείου, με τον Αλέξη Καλοκαιρινό όπου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, κ. Αντωνακάκης, κ. Νιταδώρος, κ. Καθέρης, κυρία Τσαντρίζου και κ. Σηφάκης, του ευχήθηκαν ολόψυχα καλή επιτυχία.

Σε σχετική δήλωση ο κ. Βασιλάκης ανέφερε ότι "ο Δήμος Ηρακλείου και η νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις διαδικασίες της 8ης Οκτωβρίου οφείλει προς τους συμπολίτες μας Επιχειρηματίες να παραμείνει θεσμικός πλέον αρωγός στις όποιες προσπάθειες και ενέργειες κρίνουν απαραίτητες για την αρμονική, απρόσκοπτη και παραγωγική λειτουργία των επιχειρήσεων της ΒΙΠΕ.
Όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά, για Όλους, με Δικαίωμα στην Ανάπτυξη, και σεβασμό στην κλιματική ουδετερότητα και την Κυκλική Αειφορία.
Έχουμε την πρόθεση και τις Ιδέες για βιώσιμη Αναπτυξιακή & Παραγωγική Ανασυγκρότηση, πάντα σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους Φορείς". 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις