Η Πάτρα Τζανάκη στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη
Η Πάτρα Τζανάκη στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Η Πάτρα Τζανάκη στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη

Με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» και τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη συντάσσεται η Ματρώνα – Πάτρα Τζανάκη, μέλος του Δ.Σ. Κοινότητας Νέας Αλικαρνασσού, που θα είναι Υποψήφια στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στο πλαίσιο της συνάντησης της με τον κ. Καραμαλάκη, η κ. Τζανάκη στάθηκε στη δυνατότητα που της δίνεται να βοηθήσει από πλευράς της τον τόπο, καθώς γνωρίζει εκ των έσω τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μάλιστα, προχώρησε και στην εξής δήλωση:

«Η πρώτη μου συνάντηση με τον κύριο Καραμαλάκη ήταν καθοριστική για την απόφαση μου, να συμμετέχω στο πλευρό του, με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» στις επερχόμενες εκλογές, ως υποψήφια στην κοινότητα της Νέας Αλικαρνασσού. Μένω στην Άνω Αλικαρνασσό.
Οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά και άλυτα προβλήματα καθημερινά. Είμαστε ξεχασμένοι από όλους. Το σχέδιο επέκτασης της πόλης καθυστερεί 30 χρόνια τώρα.
Η λέξη μου -ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ- έφτασε για τον κύριο Καραμαλάκη, να καταλάβει τι βιώνουμε καθημερινά. «Δεν χρειάζεται να πεις περισσότερα αυτή η λέξη φτάνει. Και βέβαια είμαστε κοντά σε όλους τους κατοίκους κανείς δεν θα είναι ξεχασμένος, στόχος μας να έχουν όλοι βιώσιμη καθημερινότητα». Ήρεμος, δυναμικός, αποφασισμένος να γίνει ο Δήμος Ηρακλείου παράδειγμα για μίμηση.
Μαζί με τον κύριο Καραμαλάκη πολλοί αξιόλογοι συνεργάτες με τον ίδιο στόχο, μαζί και εγώ, για ένα καλύτερο Ηράκλειο, για όλους τους κατοίκους».

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις