Ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη

Ο κύριος Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης, "Τολμάει Μαζί" με την παράταξή μας, για ένα δήμο συνώνυμο της προόδου, της ευημερίας και της ανάπτυξης! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα.

Ο κύριος Φιτσοδασκαλάκης Γιώργος, γέννημα-θρέμμα της Φανερωμένης, είναι αγρότης ενώ για πολλά χρόνια ασχολούνταν με την εστίαση έχοντας κεντρικό μαγαζί στο Τυμπάκι.
Είναι Πρόεδρος των σφαγείων του Δήμου Φαιστού ενώ έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Τυμπακίου και Πρόεδρος στην εταιρεία Ξενία Φαιστός Α.Ε του Δήμου Φαιστού. Έχει έκδηλη δημοτική δράση τα τελευταία 20 χρόνια και μεγάλη εμπειρία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα .
Για μία δεκαετία ήταν πρόεδρος στην τοπική ομάδα ποδοσφαίρου "ΑΕ Φαιστός" και αργότερα γενικός αρχηγός.
Είναι παντρεμένος με την Σάντρα Σβετκοβιτς, η οποία είναι αθλήτρια και γυμνάστρια ενόργανης γυμναστικής, ιδρύτρια του αθλητικού συλλόγου "Οδυσσεύς" στον οποίο ο κύριος Φιτσοδασκαλάκης διατελεί πρόεδρος.
" Ως Πρόεδρος των σφαγείων έχουμε καταφέρει έργα που ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ. Έχουμε εκσυγχρονίσει το κτίριο βάζοντας φωτοβολταϊκά πάνελ, παίρνοντας καινούργιους θαλάμους για τη συντήρηση των κρεάτων, έχουμε αγοράσει ένα μεγάλο φορτηγό ψυγείο για την ασφαλή μεταφορά κρεάτων και υποπροϊόντων. Έχουμε προσπαθήσει όσο μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον εξοπλισμό και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Έχουμε καταφέρει να πάρουμε τη μοναδική άδεια που υπάρχει στην Κρήτη για βιολογική σφαγή ζώων ενω συμμετέχουμε σε κρατικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα. Να τονίσω ότι υπάρχει ήδη συντεταγμένη μελέτη για γενική ανακατασκευή του σφαγείου, η οποία θα είναι και η επόμενη κίνησή μας την ερχόμενη τετραετία".
"Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με την παράταξη Τολμάμε Μαζί με επικεφαλής τον κύριο Γρηγόρη Νικολιδάκη, γιατί είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει τους συμπολίτες του, είναι ένας άνθρωπος δραστήριος, με όραμα και αναπτυξιακό προσανατολισμό. Συμβάλλω στην εκστρατεία της παράταξης καθώς είμαι πεπεισμένος ότι την ερχόμενη τετραετία τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν θα δικαιώσουν τον αγώνα μας και θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των πολιτών. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ από κοινού με τους υπόλοιπους συμβούλους για την υλοποίηση πολιτικών και δράσεων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη και εξέλιξη του δήμου.
Ζητώ τη στήριξή σας και την ψήφο σας για να με καταστήσετε ικανό να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ότι καλύτερο μπορώ στον τόπο μου".
Ο Γιώργος Φιτσοδασκαλάκης "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη
Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Εκλογές 2023 - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις