«Τερματίζουμε τη Βία κατά των Γυναικών ΤΩΡΑ» (vids)
«Τερματίζουμε τη Βία κατά των Γυναικών ΤΩΡΑ» (vids)

«Τερματίζουμε τη Βία κατά των Γυναικών ΤΩΡΑ» (vids)

Στα πλαίσια των δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης και της ΠΕΠΙΣ Κρήτης, φωταγωγήθηκε, με το «πορτοκαλί», παγκόσμιο χρώμα αλληλεγγύης, το κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας.

Η φωταγώγηση έγινε σήμερα, Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου «Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών» και ώρα 6:00μ.μ.

Παράλληλα, φωταγωγήθηκε και το κτίριο του Δημαρχείου Ηρακλείου (Λότζια), από τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου (ΔΕΠΙΣ Ηρακλείου). Επίσης, ενώ πραγματοποιήθηκε μουσικό δρώμενο από τη Μικτή Χορωδία της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Διεύθυνση Χορωδίας Λένα Χατζηγεωργίου, πιάνο Έλενα Περισυνάκη) και επίδειξη ακροβατικής γυμναστικής από τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης, της ΠΕΠΙΣ Κρήτης και των γυναικείων οργανώσεων και συλλόγων.

Επιπροσθέτως, διεξήχθη Διαδικτυακή Εσπερίδα από το Δήμο Αγίου Νικολάου, με θέμα «Δεν είσαι μόνη. Ενημερώσου. Μίλα», 5:00-7:30μ.μ. και από το Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου «Αρετούσα», Διαδικτυακή Εκδήλωση Λόγου & Διαλόγου, 6:00μ.μ. Ακόμη θα υλοποιηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Γόρτυνας, με τίτλο: «Τολμώ….να πω ΟΧΙ».

Στην κάμερα του iraklionews.gr, μίλησε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα διασύνδεσης της Περιφέρειας με εθελοντικές οργανώσεις και συνεργαζόμενους φορείς.

 

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Κρήτη - Τελευταία Νέα