Τραγικό τροχαίο κατά τη διάρκεια καταδίωξης - 7 νεκροί μετανάστες
Τραγικό τροχαίο κατά τη διάρκεια καταδίωξης - 7 νεκροί μετανάστες

Τραγικό τροχαίο κατά τη διάρκεια καταδίωξης – 7 νεκροί μετανάστες

Στην προσπάθειά του o τριανταπεντάχρονος, υπήκοος Μολδαβίας να ξεφύγει από την καταδίωξη ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε με σφοδρότητα πάνω σε ένα κουβούκλιο των πλευρικών διοδίων της Εγνατίας οδού.

Τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή είχαν τραγικό τέλος για 14 μη νόμιμους μετανάστες που είχε στοιβάξει μέσα σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο τύπου Citroen C5 ένας Μολδαβός διακινητής για να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα, όταν προσπάθησε να ξεφύγει από την καταδίωξη αστυνομικών στον κόμβο Ιάσμου της Εγνατίας οδού.

Ο οδηγός που κινείτο από την Κομοτηνή προς την Ξάνθη λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο αναπτύσσοντας ταχύτητα. Τα περιπολικά τον καταδίωξαν, αλλά στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου έστριψε απότομα στην έξοδο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι επτά τραυματίες και ο οδηγός (όγδοος τραυματίας) τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης όπου νοσηλεύονται.

Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ εκτός του Μολδαβού οδηγού, οι υπόλοιποι επτά τραυματίες κατάγονται από την Παλαιστίνη, το Νεπάλ και το Αφγανιστάν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Iraklionews σε Google News  και Facebook 
Ελλάδα - Τελευταία Νέα
Περισσότερες Ειδήσεις